Мачовете и спортът по телевизията днес, петък, 28 февруари 2020

На 28 февруари 2020 да почерпят

Дневният хороскоп на Алена за петък, 28.02.2020

Почина началникът на отбраната ген. Андрей Боцев

ФБР пише за Хемингуей, Елвис, Ленън и Марлене Избрани текстове от личните досиета на знаменитостите

Жертвите на коронавируса в Италия станаха 17

Президентът връчи награди за отговорен бизнес

Емисиите от фини прахови частици в Стара Загора са под нормите

Нови 14 случая на коронавирус в Германия

Путин отказал да ползва двойници Предлагали му от съображения за сигурност

Трус с магнитуд 3,1 по Рихтер бе регистриран в Албания

Вирус истерия тресе България (обзор) В аптеките няма дезинфектанти, маски, термометри и противогрипни препарати

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в петък, 28 февруари 2020

Кметовете в община Сливен ще разясняват на хората за коронавируса, нюкясълската болест и инфлуенцата

Затвор за турски гражданин, причинил катастрофа с една жертва и трима ранени

Не оставяйте псориазисът да контролира живота ви, намерете решение с помощта на Програма Псоралек

Имате псориазис и ви е обзело отчаяние, че мерките, които сте взимали досега не са достатъчно ефективни? Или пък вече въобще не вярвате, че е възможно болестта да се държи под контрол и да имате пълноценен живот.

Може би страдате не самите вие, а ваши близки и приятели. Виждате как псориазисът съсипва ежедневието им – кара ги да крият телата си и да се затварят в себе си, пречи на нормалното им контактуване с околните, слага праг пред кариерата им, ограбва им радостта от спортуването, от общуването с природата.
Псориазисът контролира живота, господства над действията и мислите.
Не бива да допускаме това!

Наистина, това възпалителното кожно заболяване, характеризиращо се със зачервени петна, които се покриват с люспи, има хронично-рецидивиращо протичане. Това означава, че в момента медицината не разполага с възможности за неговото окончателно лечение. Но днес вече има редица високоефективни медикаменти, които могат да изчистят лезиите и плаките, да осигурят ефективен контрол над болестта и по-добро качество на живот за пациентите.

Страдащите от заболяването знаят, че ако сам се бориш с проблема е трудно да попаднеш на добър специалист, да имаш възможност да поговориш по-подробно с лекаря – какъв медикамент да използваш, как да го прилагаш, кога да очакваш резултат, да имаш актуална информация за новостите в лечението и как да се възползваш от тях…

Програма Псоралек е създадена за да се улесни контакта между пациенти и висококвалифицирани специалисти. Главната цел на тази програма за лечение на псориазис е да предостави цялостна грижа на пациентите с това заболяване.
За първи път в България тя обединява усилията на всички специалисти, занимаващи се с болните от псориазис, национални клиники, аптеки в единна партньорска мрежа. Вече повече от 3 години те работят, за да стане мотото им Псориазис без страдание реалност за колкото се може повече от близо 100-те хиляди засегнати от болестта у нас.

Във връзка с 29 октомври – световният ден на хората с псориазис и псориатични усложнения, лекарите от Програма Псорелек отново организират безплатни прегледи и консултации в цялата страна. Нещо повече – те не само очакват пациентите, но и за 3-та поредна година сами отиват при тях в така наречените Училища по псориазис.

Не пропускайте шанса да се възползвате от тези възможности. В училището по псориазис, организирано във вашия град или село, не само ще изслушате видни специалисти-дерматолози, но и може да установите личен контакт с тях, да ги питате за всичко, което ви интересува, да се срещнете с хора със същите проблеми, да обмените опит, да се запознаете с нови методи и средства за терапия.

Онези, които на определените дати няма да могат да посетят безплатните прегледи, консултации и училища по псориазис, могат да се обадят за консултация по телефона в Клиника Борола – основното звено на Програма Псоралек в София, или да си уговорят среща със специалист на място в удобно за тях време.

Сайтът на Програма Псоралек www.psoralek.com дава възможност и за онлайн консултация, както и информация за ангажираните с каузата специалисти, от които да изберете най-близкия до вас дерматолог.

www.psoralek.com всекидневно ще ви държи в течение за датите и местата, на които можете да получите специализирана помощ и пълна информация за всичко свързано с псориазиса.

Безплатни прегледи за хора с псориазис или съмнение за псориазис

За консултация с лекар специалист може да се обърнете и към клиника „Борола”, София 1202, ул. „Цар Симеон” №52, тел. : 02/ 983 62 03,

E-mail: office@borola.com ; www.borola.com

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.