Не оставяйте псориазисът да контролира живота ви, намерете решение с помощта на Програма Псоралек

Имате псориазис и ви е обзело отчаяние, че мерките, които сте взимали досега не са достатъчно ефективни? Или пък вече въобще не вярвате, че е възможно болестта да се държи под контрол и да имате пълноценен живот.

Може би страдате не самите вие, а ваши близки и приятели. Виждате как псориазисът съсипва ежедневието им – кара ги да крият телата си и да се затварят в себе си, пречи на нормалното им контактуване с околните, слага праг пред кариерата им, ограбва им радостта от спортуването, от общуването с природата.
Псориазисът контролира живота, господства над действията и мислите.
Не бива да допускаме това!

Наистина, това възпалителното кожно заболяване, характеризиращо се със зачервени петна, които се покриват с люспи, има хронично-рецидивиращо протичане. Това означава, че в момента медицината не разполага с възможности за неговото окончателно лечение. Но днес вече има редица високоефективни медикаменти, които могат да изчистят лезиите и плаките, да осигурят ефективен контрол над болестта и по-добро качество на живот за пациентите.

Страдащите от заболяването знаят, че ако сам се бориш с проблема е трудно да попаднеш на добър специалист, да имаш възможност да поговориш по-подробно с лекаря – какъв медикамент да използваш, как да го прилагаш, кога да очакваш резултат, да имаш актуална информация за новостите в лечението и как да се възползваш от тях...

Програма Псоралек е създадена за да се улесни контакта между пациенти и висококвалифицирани специалисти. Главната цел на тази програма за лечение на псориазис е да предостави цялостна грижа на пациентите с това заболяване.
За първи път в България тя обединява усилията на всички специалисти, занимаващи се с болните от псориазис, национални клиники, аптеки в единна партньорска мрежа. Вече повече от 3 години те работят, за да стане мотото им Псориазис без страдание реалност за колкото се може повече от близо 100-те хиляди засегнати от болестта у нас.

Във връзка с 29 октомври - световният ден на хората с псориазис и псориатични усложнения, лекарите от Програма Псорелек отново организират безплатни прегледи и консултации в цялата страна. Нещо повече – те не само очакват пациентите, но и за 3-та поредна година сами отиват при тях в така наречените Училища по псориазис.

Не пропускайте шанса да се възползвате от тези възможности. В училището по псориазис, организирано във вашия град или село, не само ще изслушате видни специалисти-дерматолози, но и може да установите личен контакт с тях, да ги питате за всичко, което ви интересува, да се срещнете с хора със същите проблеми, да обмените опит, да се запознаете с нови методи и средства за терапия.

Онези, които на определените дати няма да могат да посетят безплатните прегледи, консултации и училища по псориазис, могат да се обадят за консултация по телефона в Клиника Борола – основното звено на Програма Псоралек в София, или да си уговорят среща със специалист на място в удобно за тях време.

Сайтът на Програма Псоралек www.psoralek.com дава възможност и за онлайн консултация, както и информация за ангажираните с каузата специалисти, от които да изберете най-близкия до вас дерматолог.

www.psoralek.com всекидневно ще ви държи в течение за датите и местата, на които можете да получите специализирана помощ и пълна информация за всичко свързано с псориазиса.

Безплатни прегледи за хора с псориазис или съмнение за псориазис

За консултация с лекар специалист може да се обърнете и към клиника „Борола”, София 1202, ул. „Цар Симеон” №52, тел. : 02/ 983 62 03,

E-mail: [email protected] ; www.borola.com

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве