Мачовете и спортът по телевизията днес, сряда, 26 февруари 2020

На 26 февруари 2020 да почерпят

Дневният хороскоп на Алена за сряда, 26.02.2020

Мъж опита да взриви кола близо до Пентагона

Депутатът от ГЕРБ Станислав Стоянов: Населените места край Велико Търново стават все по-привлекателни за живеене и бизнес

Представиха в Свищов интернет платформа за стимулиране на предприемачеството на малкия и среден бизнес Разработката е за трансграничния регион

Пазарът в Лондон през 2020 г. ще се съвземе

Сделки за над $3 млрд. договори Тръмп с Моди (ИНФОГРАФИКА) Индия купува бойни хеликоптери на “Локхийд Мартин”

Сирийската армия превзе още един град в Идлиб

Песков: Русия не се меси във вътрешните работи на други държави

Путин: Държа подчинените си под напрежение

Румен Радев: Секторът на информационните и комуникационни технологии е „вододел“ за развитието на нациите

В Сърбия пристигна втора доставка на руските системи „Панцир С1“

„Изтрийте миналото” се открои на Берлинале Нестандартен френско-белгийски филм впечатли публиката

Скъсяват болнични след някои операции (обзор)

Цветанов: Поморие да подкрепи централния нападател на ГЕРБ с №9 Иван Алексиев

Благодаря на поморийци, че през 2011 г. дадоха гласа си за Иван Алексиев. Убеден съм, че един депутат, който бе избран 2009 г. от Бургаския регион и който през 2011 г. се върна в родния си град, за да го преобрази, е отговорен човек и може да даде още много от себе си за развитието на Поморие. Затова на изборите гласувайте за централния нападател на ГЕРБ в Поморие Иван Алексиев с номер 9 в бюлетината, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. С Цветанов в Поморие пристигнаха народните представители Димитър Бойчев и Иван Вълков.

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта пред местните хора, че е благодарен на Иван Алексиев, защото през първия си мандат е работил по много европейски проекти на стойност над 120 млн. лв. Той посочи, че вече започва новият финансов програмен период. „За община, която има 20 млн. лв. бюджет много важно е да се възползва от тази европейска солидарност”, категоричен е Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ имаше възможността да разгледа успешно реализирани през мандата на управление на Иван Алексиев инфраструктурни проекти от важно значение за Поморие. Едно от любимите места на поколения поморийци е Стария кей или както е известен Мостика. Той бе открит през юни по време на посещение на министър-председателя Бойко Борисов. Проектът е на стойност 741 871, 18 лв. , които са 100 % безвъзмездната европейска финансова помощ.

Цветанов разгледа и строящото се в момента рибарско пристанище. Проектът е на стойност близо 12 млн. лв. и е финансиран по ОП „Рибарство и аквакултури“. Една от най-съществените дейности по проекта е укрепването на бреговата ивица и изграждане на два предпазни вълнолома. Новото пристанище ще разполага също с крайбрежен хелинг, както и досегашното, но новият ще осигури места за 36 лодки. Цветанов подчерта, че със завършването на пристанището, в региона ще бъдат съхранени и продължени рибарските традиции в региона. Заради непосредствената близост до градския център проектното решение предвижда хармонично вписване на пристанищната територия в градската зона и в структурата на централната градска част. Районът около пристанището ще бъде благоустроен и озеленен, с ново градинско обзавеждане и осветление.

„В Поморие можем да се похвалим с успешен сезон. Заради новата визия на града, освен руски туристи, привлякохме и много българи”, коментира Иван Алексиев.

„През годините ние имаме постоянна връзка с избирателите. ГЕРБ застава с лице към гласоподавателите и не се крие зад независими кандидати”, категоричен бе Цветанов в разговорите си с местните хора. Той пое ангажимент, че Pарламентарната група на ГЕРБ ще подкрепи финансов довършването на статуя на закрилника на Поморие Свети Георги Победоносец, която ще бъде монтирана в града. Скулптурата ще е с височина 4 метра и ще бъде поставена пред манастира „Св. Георги“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.