РИОСВ – Пловдив даде 1 месец на общините да почистят речните корита

Иззеха 750 000 къса контрабандни цигари в Плевен

Над 1 кг хероин и боеприпаси откриха в Пловдивско, арестувани са мъж и жена

Преслава пропя на турски (ВИДЕО)

Отложиха делото за мярката на Миню Стайков, бил в болница

Новата Конституция на Русия може да забрани на министрите да имат банкови сметки в чужбина

Осъдиха бракониер, помлял с камъни кола на ловен шеф

Диляна Попова знае как да съблазнява (СНИМКА)

Дилър бяга с мръсна газ, спипаха го Полицейско куче надушило дрогата

Един загинал при масова стрелба в търговски център в Банкок

Пиян шофьор помете каруца, трима са в болница

Съветниците от Банско ще даряват лични пари за нуждаещи се на всяка сесия

Откриха над 6 тона месо с изтекъл срок на годност в Плевен

Карлос Гон: Планирах бягството си сам, беше рисковано Японското общество е справедливо, но системата представя фактите изкривено, заяви бившият шеф на "Нисан"

Шарън Озбърн с изцяло бяла коса (СНИМКА)

Феновете на ЦСКА: До неделя дни на размисъл – да търпим ли още?

Феновете на ЦСКА публикуваха декларация, в която за пореден път заявяват готовността си да бранят любимия си клуб.

Ето текста на документа:

В дните, в които очакваме поредното „съдбовно“ решение за ЦСКА, искаме да заявим ясно следните три неща:

ПЪРВО: До всички анонимни политици, позволяващи си да канят своите опоненти на неделния ни мач срещу Витоша: Анонимници, самите вие НЕ СТЕ ЖЕЛАНИ на Армията, а какво остава да каните други там. Няма да позволим да си правите реклама на гърба на ЦСКА. Единственият ви шанс да присъствате на нашия стадион е това, че никой не ви знае как изглеждате. Къде бяхте през всичките години, та чак сега се сетихте за ЦСКА, седмица преди изборите?

ВТОРО: По повод изказването на министър Кралев, че „привържениците на ЦСКА не са протестирали срещу източването на клуба“: Това показва единствено неговата незаинтересованост и незапознатост с проблемите в ЦСКА по времето преди да стане министър. Нека попита всеки, който следи българския футбол, как си тръгна Александър Томов през 2008г., нека попита за протестите срещу „Титан“ започнали още през 2010г. и продължили до махането им през 2013г. Още в началото им през есента на 2010г. беше проведена среща с тогавашния премиер, който днес се явява шеф на г-н Кралев. Нека министърът го попита за тази среща. Нека попита и как Александър Томов беше накаран да се оттегли от ЦСКА тази пролет. Това, че тези след него се оказаха поредните с неспазени обещания е друг въпрос и не е по вина на феновете!

ТРЕТО: Омръзна ни от прехвърлянето на топката между властта в държавата и БФС! От месеци едните се оправдават с другите и обратно, без да правят нищо за решаването на проблемите на ЦСКА, и то при положение, че това, което ние искаме, беше позволено на редица други клубове. Призоваваме всички привърженици, както и всички хора от различните спортни клубове на ЦСКА, да бъдат в неделя на мача с Витоша! И нека всеки се замисли заслужава ли си да проявяваме още търпение, ако в неделя има ясни индикации за негативен развой на нещата. Стадионът ни се намира на прекрасно място, в близост до най-важните институции в държавата и други ключови места в столицата. Не е нужно някой да организира и да посочва мястото, към което няколкото хиляди от стадиона да се насочат след мача. Положението е такова, че където и да отидат, няма да сбъркат. Изключително важно е обаче при негативен развой, всеки дошъл на Армията да не остава безучастен. Голямата бройка ще направи много по-трудни милиционерските провокации и няма да позволи на услужливите медии да опишат евентуален протест като дело на „хулигани, лумпени и наркомани“. Онова, от което най-много се страхува властта, е няколко хиляди човека излезли на улицата, които ясно показват, че не са съгласни със случващото се в държавата. Страхува се, защото знае, че в обществото има още много пъти по толкова хора, които са от различни прослойки и професии и имат различни причини да са недоволни. Страхува се от лавинообразния ефект…

В деня преди изборите обикновено има „ден за размисъл“. Днес ние обявяваме „дни за размисъл“ до неделя. Време за размисъл за онези, които от месеци дават само обещания за решаване на проблемите на ЦСКА – и време за размисъл за нас – заслужава ли си да търпим още?

От „Фен клуб Сектор Г”: „Animals”, „Офанзива”, „Червен Младост”, „Югозападна Офанзива”, „Varna Firm”, „Torcida Plovdiv”, „Бригада Бургас”, „RLP Пазарджик”, „Горди”, „USF”, „Office Boys”, „Дивизия Монтана”, „Boys Vidin”, „Ултра Перник”, „Верни”, „Велики Търновци”, „UltraSSandanski”, „Червени шампиони Кюстендил”, „Ultra Front Vratza”, „Армейци Карлово”, „Vendetta Gabrovo”, „Червени войни Казанлък”, „Command Yambol”, „Shumen Group”, „Червени Шопи- Елин Пелин”, „Армейци Троян”, „Русе брани ЦСКА”, „U.C.S.H.”, „Армейци Кладница”, „Фен клуб Стралджа”, „Чирпань”, „Код червено- Стара загора”, „Армейци Хасково”, „Фен клуб Радомир”, „Фен клуб Костенец”, „Армейци Смолян”, „Фен клуб Асеновград”, „Фен клуб Попово”, „Red Infection”, „Ултрас Плевен“, „CSKA UK- Лондон”, и редица други.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.