Президентът Румен Радев пред кипърския бизнес: България е водеща във финтех индустрията в Източна Европа

Завръщане с 1000 конски сили Величественият офроудър Hummer възкръсва под марката GMC

Смъртните случаи от коронавиурса в Италия вече са 11, заразените са над 300

Изследват бебе на годинка за коронавирус в Пловдив

Депутатът от БСП Явор Божанков: Хората в Полски Тръмбеш не са доволни от водената държавна политика

Втора грипна вълна се задава у нас

Какво ще стане ако се кръстоса блондинка със заек?

На чист понеделник забраняват движение на камиони от 1,5 тона в Гърция

Двама души са под наблюдение във ВМА за наличие на коронавирус

Жена е тежко ранена при катастрофа в София

Учениците от Свищов, завърнали се от Палермо, нямат симптоми на коронавирус

Словакия отхвърли Истанбулската конвенция

Самолет с българи кацна на Летище София от Милано

Първи случай на коронавирус в Латинска Америка

Да поговорим сериозно за достъпността Нека видим в сравнителен план колко много път имаме да извървим като общество

Цветанов в с. Кукорево: Община „Тунджа“ трябва да стане достъпна за всички жители

„Важното е да постигнем много висок резултат на тези избори, а това ще стане само ако сме всички заедно“, каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов при срещата си с избиратели в с. Кукорево, Ямболско. По думите му, тези избори ще дадат реална оценка на сегашното правителство, ще дадат и силна местна власт. „България вече е на пето място от всички държави в ЕС по усвояване на еврофондовете, а само преди месец бяхме на осма позиция. Това означава много за страната ни“, подчерта още Цветанов.

„Днес дойдохме при вас, защото изпитваме уважение и респект към всички ви“, обърна се към присъстващите Цветан Цветанов. Той акцентира, че община „Тунджа“ трябва да стане достъпна за всички – за жителите, за бизнеса, за да се изпълняват политиките на правителството за растеж на регионите и по-добър живот за хората.

Девет години ГЕРБ получава голяма обществена подкрепа, затова ГЕРБ успява. Това е единствената партия, която може да отчете видими резултати в национален мащаб, както и на местно ниво – там, където управлява силният екип на ГЕРБ. Нека изберем номер 18 в бюлетината, за да дадем шанс на младите да останат тук. Призовавам всички над 18-годишна възраст да отидат и да гласуват с номер 18 и да призоват още поне 18 души да подкрепят ГЕРБ, прикани председателят на националния предизборен щаб на ГЕРБ.

„За нас няма да има важни и не важни села, ние ще направим необходимото всички села да усетят промяната, защото ще бъдем близо до вас и до вашите проблеми“, обръна се към хората и кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Тунджа д-р Панайот Диманов.

Направеното в нашето село е много и е видимо, отбеляза и кандидатът за нов кметски мандат в Кукорево Кольо Дичев от ГЕРБ. Заедно с Цветан Цветанов те прерязоха лентата на новата детска площадка, изградена в селото по проект по ПУДООС.

   

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.