Джон Питърс отново се сгоди след 12-дневния си брак с Памела Андерсън

48 нови случая на коронавирус в Южна Корея

Директорът на ТЕЦ „Бобов дол“ е на свобода

Парламентът избра Кристина Андонова–Хитрова за зам.-председател на КРС Регулаторът ще има и двама нови членове - Анна Хаджиева и Ердинч Хайрула

Авторът на „Телефонна любов“ с нова книга

Глоба за лекаря и за служителя при фалшив болничен

Продажбите на автомобили в Китай се сринаха с 92% заради епидемията

Тита изкушава по прозрачна нощница

САЩ заплашиха да изтеглят военния си контингент от Косово причината е отказът на Прищина да премахне 100-процентовите мита върху сръбските стоки

Евгени Будинов стана баща на момиче

Руският посланик положи венец на Паметника на Съветската армия по случай Деня на защитника на отечеството

Патриоти едва не стигнаха до бой в парламента Председателски съвет ще наказва виновните

Петима задържани при спецоперация срещу битовата престъпност в Плевенско

631 нови заразени с корона вирус за ден в китайската провинция Хубей 200 затворници се оказаха носители на вируса

Здравка Евтимова за речта си: Говорих за приятелите, не за политиците

Двукратно са се увеличили средствата за култура през изминалия мандат

„Средствата за култура през изминалия мандат са се увеличили двукратно. Това е една от приоритетните сфери за нас и ще продължи да бъде такава. Всичко, което направихме, е за хората, защото виждаме, че у тях има нестихваща жажда за култура”, каза кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица от ПП ГЕРБ инж. Добромир Добрев на среща с ръководителите на творчески формации и състави и представители на колектива на НЧ „Напредък-1869”. На срещата присъстваха и народният представител инж. Клавдия Григорова – Ганчева и кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ.

„С доброто сътрудничество на местния бизнес успяхме да разгърнем още по-мащабно и да надградим досега съществуващите формати”, сподели кандидатът за общински съветник Йорданка Кушева. Като досегашен заместник-кмет в областта на хуманитарните дейности, тя обобщи извършеното през мандата в сферата на образованието, културата и социалните дейности. „Бъдещата програма на екипа ни е отворена и през следващите четири години ще продължим да я дописваме заедно с вас”, увериха присъстващите кандидатите на ГЕРБ. Програмата предвижда да продължи провеждането и надграждането на инициативите в духовния живот на общината на национално и регионално ниво, както и стимулиране на фестивалната култура чрез създаване и утвърждаване на нови формати в сферата на духовността. Ще продължи и експертното и финансово стимулиране на културните институции в общината.

Благодарност за отзивчивостта, помощта и подкрепата на екипа на инж. Добромир Добрев през мандата към творческите състави и техните участия и изяви, изрази председателят на НЧ „Напредък-1869” Атанас Петров. „Заедно с другото читалище, Горна Оряховица има културен облик, който се развива и градът вече е известен не само в страната, но и в чужбина”, каза още Атанас Петров и пожела на инж. Добрев победа на изборите още на първи тур. „За целия си стаж, аз не съм получавала такава подкрепа, както тази на инж. Добромир Добрев и неговия екип, заяви маестро Донка Копринкова, художествен ръководител и диригент на хор „Славянско единство” и почетен гражданин на Горна Оряховица.

По волята на избирателите и след 25 октомври ще продължим да работим отново заедно и да надграждаме започнатото, увериха кандидатите на ПП ГЕРБ.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.