Цветан Цветанов ще посети област Сливен в петък

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Сливен утре, съобщиха от пресцентъра на партията. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ – Сливен Десислава Танева, кандидати за кметове и общински съветници.

В 9:00 часа Цветан Цветанов ще открие Втората политическа академия на Жени ГЕРБ, която ще се проведе в град Сливен в хотел „Национал Палас“. Цветанов ще изнесе и лекция на тема „Оценка на въздействието на политическата среда – задължително условие за партийната сигурност“. Във форума ще вземат участие над 150 дами от цялата страна.

Заместник-председателят на ГЕРБ и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Котел Коста Каранашев ще се срещнат с жителите на Котел в 12:00 часа. Цветанов ще разговаря с местните жители в Народно читалище „Съгласие – 1870“ на пл. „Възраждане“ 4.
В 15:30 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще посети град Твърдица. Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на града Атанас Атанасов ще се срещнат с хората от града на стадиона, където ще присъстват на откриването на реконструирания стадион за футбол, лека атлетика и други спортове.

Основното изборно събитие на ГЕРБ в град Сливен ще се проведе от 18:30 часа на площад „Екзарх Йосиф I“. По време на него Цветан Цветанов и областният координатор на ГЕРБ-Сливен Десислава Танева ще представят пред жителите на града кандидата на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев и кандидатите на партията за общински съветници.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини