Мая Манолова: Още 12 болници са пред фалит, освен тези в Ловеч и Враца

Германия започна подготовка за световното първенство по футбол

Бойко Борисов на аудиенция при папа Франциск

ЕС отделя 1,5 милиарда евро за Турция за борба с мигрантската криза

Юбилеен маратон събира над 100 начинаещи предприемачи За 54 часа превръщат иновативни идеи в бизнес проекти

Хамбург въвежда частична забрана за стари дизелови автомобили

Делото за арест на стрелеца от Свети Влас да се гледа отново

Добричлия осъди общината заради падане на леда

Интернет търговия е заплаха за защитените животни

Американска двойка осъди 30-годишния си син да се изнесе от дома им

Георги Вълев от “Килърите” не успя да осъди журналистка от Велико Търново Разходките на затворника от Ловеч до Велико Търново за заведените от него дела продължават за сметка на данъкоплатците

За първи път Пролетен базар на книгата ще е на открито

Николай Нанков: Има инвеститорски интерес от няколко чуждестранни фирми за Дунав мост 3

Започва мащабен ремонт на моста над жп линията в Стара Загора

Младоженци сключват брак на сватбена церемония в древноримски стил Над 220 реенактори от Италия, Украйна, Румъния и България идват на „Орел на Дунава” в Свищов

Любен Дилов-син подкрепи кандидата за кмет на Видин Росица Кирова

Любен Дилов-син дойде във Видин специално, за да даде подкрепата си за Росица Кирова – единствената дама в битката за кметския пост в община Видин. “Във Видин се случва нещо уникално за България – тук се формира гражданско обединение, което има реалния шанс да разбие партийния модел, така че гражданите да поемат инициативата при определянето на общинската политика”, заяви Любен Дилов-син. Според него гражданско обединение “Единни за промяна” има силно предимство на фона на партиите, които са натоварени с негативите от предходни провали както в управлението на държавата, така и в управлението на община Видин.

Любен Дилов-син оцени кампанията, провеждана от Росица Кирова и екипа на “Единни за промяна”, като изключително успешна. Това, заяви той, се доказва и от факта, че единствената жена кандидат за кмет на община Видин според всички социологически проучвания води с над 15% преднина пред своите съперници и е сигурен участник в балотаж, като има шанс да вземе победата още на първи тур.

Самата Росица Кирова обясни, че в екипа на “Единни за промяна” са събрани хора, постигнали личен и професионален успех, които в никакъв случай заради едната заплата на общински съветник няма да направят компромис със съвестта си. “Досега в Общинския съвет бях свидетел как масово общински съветници, водени от желанието си да получат някаква облага или да се реши техен проблем, се присъединяваха към групата, към кликата около кмета и си продаваха душата. Ние сме хора, които няма да си продадем душите!”, заяви първата дама на “Единни за промяна”.

Кирова, която е с номер 11 в бюлетината, сподели, че представители на политически партии вече са я търсили, за да й предложат подкрепата си на втори тур в замяна на постове. “За мен най-важното е и след 25 октомври, и след една година, а и след четири години да мога без срам да гледам съгражданите си в очите и да запазя своето достойнство. По тази причина, когато стигна до балотаж, няма да правя пазарлъци като обещавам постове в замяна на подкрепа, няма да влизам в безпринципни договорки! Ще разчитам на подкрепата на гражданите, независимо на коя партия симпатизират. Ако искат промяна, ще я направим заедно!”, заяви кандидатът за кмет на община Видин Росица Кирова.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.