Мицотакис: Няма да толерираме незаконно влизане на мигранти в Гърция

36-годишен стана главен архитект на Бургас Емил Бурулянов спечели конкурса на Общината

СЗО: Рискът от разпространението на коронавирус е много висок

Парламентът на Иран спря работа заради коронавируса

Два автобуса с деца са блокирани на Витоша заради снега

Венцислав Мутафчийски: На този етап няма положителни проби за коронавирус у нас

Слави внесе в съда документи за регистрация на „Има такъв народ“

49 души в Добричко са под наблюдение заради коронавируса, няма хоспитализирани

Първи два случая на коронавирус в Мексико

Тотото смени управата си

Британец, намиращ се на кораба „Даймънд принсес“, е починал от коронавирус

Борисов обсъди с Ердоган ситуацията с мигрантите

Кукери ще гонят злите сили в бургаски квартал

Братя Диневи отменят тържеството по повод 3 март

Областният управител на Сливен изиска информация от работодатели и кметове във връзка с новия коронавирус

Михаил Миков в Харманли: Кметове като Лисков доказват защо има смисъл БСП да управлява

„С усилията си Михаил Лисков ежедневно доказва защо има смисъл БСП да управлява община Харманли. В своите мандати като кмет той направи много за града, възстанови много неща в общината, запази се и общинската болница, макар и с цената на много усилия“. Това каза председателят на НС на БСП Михаил Миков по време на посещението си в Харманли, цитиран от пресцентъра на червената партия.

Той добави, че Лисков и общинските съветници от левицата отстояват общинското здравеопазване, което дясното управление е загробило. По думите му е показателно, че в листата има и лекари от тази болница. „Вие достойно посрещате 120- годишнината от учредяването на социалистическата организация в Харманли“, заяви Миков.

Той изказа категоричната си подкрепа за кандидатите на левицата, тъй като по думите му те представляват интересите на хората.

Миков се обърна към новоприетите членове, на които им връчи електронни членски карти: „Радвам се, че днес започнахме своето събиране с приемането на млади социалисти. Знайте, че влизате в партия, която има своята история, но в същото време има и голямо бъдеще”. Лидерът на БСП припомни, че преди година социалистите са имали предложения да участват в управлението, но са преценили, че е по-добре да останат в опозиция. „През тази една година ние не участвахме в решенията на правителството за колосалния външен дълг или разделянето на здравеопазването, не участвахме и в увеличаването на пенсионната възраст на 67 години“, припомни още председателят на БСП.

Той добави, че това е примерът за нещата, които разделят левите от десните, които заради участието си във властта работят против хората и се опитват да разбият лявото представителство. „Сигурен съм, че на 25 октомври в Харманли ще се поздравите с поредния успех на избори, заради хората в общината и заради социалистическата идея и бъдещето на младите хора в България“, завърши Миков.

В Харманли той разряза тортата за 120-ия рожден ден на организацията. Харманлийските социалисти пък му подариха картина с исторически мотиви и брандирано с логото БСП вино.

Михаил Лисков: Без социаистите в общината, нямаше да постигнем всичко това

„Преди 12 години започнахме да работим с ентусиазъм и резултатите в Харманли могат да се видят навсякъде“. Това каза кандидатът за нов кметски мандат Михаил Лисков. Той обясни, че без помощта на младите социалисти обаче, би му било много трудно да работи. Лисков благодари и на по-възрастното поколение затова, че е възпитало своите деца да имат вяра в доброто. „Това, което градим благодарение на всички вас и заради вас, нямаше да бъде постигнато без работата на социалистите в Харманли“, категоричен бе Михаил Лисков.

Преди посещението си в Харманли Миков бе в Любимец, където изрази своята подкрепя за кандидата за кмет на общината Пламен Тонев и кандидатите за общински съветници и кметове на населени места. Той благодари на левите кандидати в община Любимец заради тяхната ангажираност с левицата. „БСП, за разлика от останалите политически проекти, които са краткосрочни, има 125-годишна история“, категоричен бе Миков. Заедно с него в Любимец бяха и народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Чавдар Георгиев и Милко Багдасаров, член на ИБ на БСП.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.