Цветанов в Ямбол: ГЕРБ печели доверието на хората с работа и видими резултати

От ГЕРБ печелим доверието на българските избиратели само и единствено с работата и видимите резултати в интерес на хората и общините. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на централното предизборно събитие на ГЕРБ в Ямбол.

„Днес ние променяме България ежедневно с политиките, които правим. БСП искаха да унищожат успешния кмет на Ямбол Жоро Славов, защото те не могат да правят друго, освен да са агресивни. Но ГЕРБ е модерна партия и на агресията отговаряме с видими резултати, стигащи до хората. И за това този площад тук е реновиран точно от силния екип на Жоро Славов и това е нашия подарък за симпатизантите на БСП. И нека от този площад Мерджанов и БСП да знаят, че ГЕРБ е единствената партия, която променя Ямболска област, променихме Ямбол, променихме Елхово, ще промени и Стралджа, и Тунджа, и Болярово, и много други региони в България“, подчерта Цветан Цветанов.

Заместник-председателят на ГЕРБ призова още чрез високата избирателна активност да донесем промяната в общините, които още не се управляват от ГЕРБ, за да може да им предадем енергията от Ямбол и Елхово, за да стигнат и там видимите резултати. Това е напълно възможно, защото имаме стабилен кмет на Ямбол, стабилен кмет на Елхово и стабилно правителство на Бойко Борисов, което върна доверието на Брюксел към България. „Не случайно само за месеци България стигна петото място в класацията по усвояване на средства в ЕС. Това се дължи и на добрата работа на кметовете на ГЕРБ. Примерите за ползите, за видимите резултати, са много и автомагистрала Тракия е само един от тях“, заяви още Цветанов. Той подчерта, че ГЕРБ излиза на тези избори с пълни листи в цялата страна и това е доказателство за цялостното покритие и за кадрите, които има ГЕРБ. „Когато гласуваме за кметове, да гласуваме и за кметове на кметства и за общински съвети, защото те могат да са силният екип на общинския кмет и заедно могат да продължат напред и да решават проблеми, трупани с години. Нашите кметове и администрациите натрупаха опит, те могат и знаят как да управляват евросредствата прозрачно. Трябва да постигнем висока избирателна активност, да имаме мнозинства в общинските съвети и да управляваме общините демократично“, добави Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за следващ кметски мандат в Ямбол Георги Славов благодари на съгражданите си за подкрепата и доверието, които му дават през последните 8 години. „За мен е изключителна отговорност отново да застана пред вас. И днес поемам цялата отговорност за кредита на доверие, за който ви моля да ни дадете за следващите 4 години. Сам без екип не мога да свърша нищо, както и нашият екип не може да свърши нищо без вашата подкрепа. Искам да ви уверя, че ако отново ни натоварите с тази отговорност, със сигурност започнатото няма да спре, Ямбол ще става все по-добър град и ще мерим сили с всички останали големи градове в България. Имаме си прекрасен град и трябва да го направим още по-красив“, заяви още Славов. Освен на съгражданите си, Славов благодари за подкрепата и на правителството в лицето на премиера Бойко Борисов. „Само, когато има силна спойка и синхрон между местната и централната власт, и благодарение и на нашите депутати в парламента, нашият град и всички нас ни очаква по-хубаво бъдеще. Да постигнем категорична победа на ГЕРБ в Ямбол по начин, по който всички в България да ни завиждат“, призова в края на изказването си Георги Славов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони