Жена изгоря в спалнята си

Среща на коалицията се провежда в Народното събрание

Игра ни учи да разпознаваме фалшивите новини

Валентин Радев за убийството в „Люлин“: Не се работи само по една версия

Протести в Румъния заради отстраняването на директора на Националната дирекция за борба с корупцията

Общината в Разград закрива местна детска градина в средата на учебната година

Евростат: България е на четвърто място в ЕС по брой убийства

Австралийският вицепремиер подава оставка в понеделник

По време на нападението в гимназията във Флорида е имало въоръжен помощник-шериф

Сблъсъци между италиански антифашисти и полиция в Торино

Над 400 мирни граждани са убити край Дамаск през последните пет дни

Пореден протест на надзирателите в Пловдив

Нов трус от 3,8 по Рихтер разлюля Асеновград

400 кг кокаин откриха в пристройка на руското посолство в Аржентина

Шофьор заби кола, пълна с туби с бензин, в болница в Кънектикът

На среща с Даниел Панов: Жителите на Дебелец поискаха обновяване на площада и канализацията

ДИМА МАКСИМОВА

Над 300 жители на Дебелец препълниха салона на местното читалище, за да се срещнат с Даниел Панов и Снежана Първанова, която е местният кандидат-кмет на ГЕРБ. Повече от два часа хората задаваха въпроси за бъдещето и се обединиха около мнението, че е нужна промяна. „Аз се надявам, че вече е време това да се случи. Подкрепете както мен в избора за кмет на община Велико Търново, така и Снежана Първанова, която е правилният човек за Дебелец. Не се подлъгвайте по твърденията, че кметът вече бил избран или назначен от София.

Целта на тези приказки е да не се гласува, а избирателната активност да е ниска”, обърна се към жителите на Дебелец Даниел Панов. Той подчерта, че е нужна подкрепа и за кандидатите на ГЕРБ за общински съветници, след което представи присъстващите на срещата Тихомир Георгиев, Цветанка Недева, Ивайло Здравков, Гергана Евтимова, д-р Валентин Точков, д-р Николен Стойнов, Деян Хаджийски, проф. Михаил Харалампиев, Венцислав Спирдонов и Венета Камбурова.

Жителите на Дебелец изтъкнаха нуждата от обновяване на площада, изграждане на детски площадки и ремонт на канализацията като най-неотложните дейности. „Направеното в Дебелец, въпреки общото финансиране за повече от 2 милиона лева, не е достатъчно. И защото комуникацията с досегашния ви кмет бе много трудна – липсваха проекти, които Община Велико Търново да финансира по програма „Местни инициативи”. И не защото бе от друга политическа сила – и кметовете на Леденик и Килифарево, когато бяха избрани преди четири години, не бяха от ГЕРБ. С тях работихме добре. Никога не съм делял хората, управляващи населените места, по партийна окраска”, обясни Даниел Панов. Той добави, че за канализация и пречиствателни съоръжения ще може да се кандидатства по европейски програми. За улици и паркове в населените места средствата от местния бюджет в новия мандат ще са още повече, допълни Панов.

Като опитен журналист Снежана Първанова зарадва своите съграждани с новината, че ще се проектира съвременен спортен комплекс в Дебелец, за който вече има осигурен терен. „Ще има допълнителни съдове за смет, а чисто нов камион ще извозва зелените отпадъци”, каза още Първанова. „Мога да ви обещая единствено, че ще работя”, обърна се към жителите на Дебелец Снежана Първанова. Даниел Панов изрази увереност, че младата дама ще успее, защото има амбициозни идеи и много хъс за работа. „Заедно преодоляхме наводнението, дадохме пример на цяла България как се реагира професионално и адекватно. Нека заедно подкрепим Снежана Първанова”, завърши Даниел Панов.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете