Цветан Цветанов: Стефан Радев е най-добрият избор за Сливен

Сливен се нуждае от истинска промяна, за да бъде като Пловдив, София, Бургас, Стара Загора. Това може да се случи само с номер 8 за Стефан Радев. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на официалното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Сливен. „Стефан е най-добрият избор за Сливен, защото има голям екип, които застават зад каузата ГЕРБ за бъдещето на Сливен и областта. И защото, след всяко управление ГЕРБ показва видими резултати, показва перспектива и реална възможност за развитие. Но това е възможно само тогава, когато сме обединени. Трябва да имаме 4:0 за ГЕРБ в общините от Сливенска област“, подчерта Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ благодари на областния координатор на ГЕРБ в Сливен Десислава Танева. „Деси Танева е човекът, който може да реши всеки един проблем – тя решава проблемите на всички общини в сферата на земеделието. Подкрепя я цяла България, защото тя никога не забравя откъде е тръгнала. Деси е винаги с Вас със сърцето и ще подкрепя Стефан Радев“, каза Цветанов пред жителите на Сливен.

Стефан Радев заяви, че през последните години Сливен е в летаргия, но представителите на ГЕРБ са показали чрез инициативите си, че сливенският дух е жив. „Нужен е път на инвестиции, доходи и растеж за Сливен. Моята голяма кауза е да задържим и да върнем младите хора в Сливен – чрез създаване възможности за реализация, чрез осигуряване на безопасна среда и развитие за децата. За всичко това трябват инвестиции“, обясни Радев. Според кандидата на ГЕРБ за кмет на Сливен силният отбор на ГЕРБ е заложил на стратегия и на конкретни цели. „Вече сме се ангажирали с конкретни срокове, които са достъпни за гражданите. Ние останахме най-слабото звено по оста София-Пловдив-Бургас. Искаме динамично развитие, което може да постигне само нашия отбор. Имаме енергия за промяна, имаме визията, имаме ресурсите. Трябва да отхвърлим статуквото и проваленото управление и да кажем „да“ на нов път за Сливен с номер 8. Успешните градове са тези, които се управляват от ГЕРБ. Да прибавим Сливен към тях“, призова хората Стефан Радев.

„Сливен има най-успешния министър в новата демократична история на България – Десислава Танева. Време е Сливен да се върне по пътя на европейското развитие на България със Стефан Радев. Той е личността, кметът на Сливен, който всеки ден ще отстоява ценности и ще работи за хората. Европа подкрепя Стефан Радев. Гласувайте за европейското развитие на Сливен, защото Стефан Радев ще направи така, че Сливен да има бъдеще в България и в Европа“, заяви българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел.

Според бившия конституционен съдия Георги Марков ГЕРБ е партията на възраждането на България. „Има само една силна партия в България и това е ГЕРБ“, категоричен бе Марков, който също заяви подкрепата си за Стефан Радев.

Коментари

Задължително поле