Анджелина Джоли: С Брад Пит имаме проблеми, бракът ни не е перфектен

Анджелина Джоли призна, че бракът й с Брад Пит не е винаги само рози. 40-годишната актриса позира за Vogue и пред списанието разказа, че тя и съпругът й имат своите „проблеми”.

Джоли обясни, че проблемите им са свързани с новия им съвместен филм. „Не е автобиографичен”, каза тя за лентата „До морето”, разказващ историята на двойка, която отива на почивка във Франция, за да спаси брака си. При това Анджелина признава, че бракът й с Пит не е перфектен. „Брат и аз си имаме нашите проблеми, но ако героите имаха поне малко от нашите проблеми, ние нямаше да успеем да направим филма. Като артисти искахме нещо, което да ни извади от комфортната ни зона. Да бъдем просто актьори. Това не е най-безопасната идея, но животът е кратък”, обяснява тя.

В „До морето”Анджелина и Пит ще участват за първи път заедно във филм от 2005 година насам, когато се влюбиха един в друг на снимачната площадка на филма „Мистър и мисис Смит”.

Анджелина разказа и за операциите, на които се подложи. През март актрисата отстрани яйчниците и маточните си тръби, а две години по-рано се подложи на двойна мастектомия. „Бих искала майка ми да е могла да направи този избори. Това не са леки операции. Яйчниците се махат лесно, но хормоналните промени са интересни. Шегувахме се, че понеделник монтирахме филма, във вторник операция. В сряда менопауза. В четвъртък отново монтиране”, казва тя.

Майката на Джоли почина през 2007 година на 56 години след 8-годишна битка с рак на яйчниците и гърдата. Сега, когато актрисата е в менопауза, тя чака с нетърпение да остарее. „Чувствам се стъпила здраво на земята като жена. Знам, че и други се чувстват така. И двете жени в семейството ми – майка ми и баба ми – започнаха да умират, след като навършиха 40 години. Аз съм на 40 и чакам с нетърпение да навърша 50”, споделя Джоли.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица