Кандидатът за кмет на район Витоша Орлин Ваташки: Познавам проблемите на Драгалевци и знам как да ги реша

„Познавам проблемите на Драгалевци и знам как да ги реша, когато ме изберете за районен кмет. Ще създам обществен съвет, в който заедно с гражданите ще обсъждаме и ще вземаме най-добрите решенията за развититето на район "Витоша". За мен е много важно да работя с хората, защото проблемите ни са много разнородни и специфични. Аз живея в този район и познавам добре проблемите му.

Един от основните проблем на кв. Драгалевци е липсата на довеждащ транспорт до метрото и до други части на София.“ - това каза кандидатът на БСП Лява България за кмет на район "Витоша" Орлин Ваташки на среща с избиратели в кв. Драгалевци и отчете какво е свършил, през изминалия мандат като общински съветник. Един от първите доклади, който е внесъл Орлин Ваташки като общински съветник е за това автобусна линия № 64 да има връзка с метрото, но до този момента няма взето решение по този въпрос. „Квартал Драгалевци е смятан за един от най-богатите в София, а няма изградена канализация, което е недопустимо в 21 век.

Ние, от БСП Лява България предлагаме да има децентрализация на бюджета на София, за да могат районните кметове да разполагат с пари, с които да решават проблемите в района си, а не да разчитат изцяло на милостинята на Столична община. Идеята е парите да се разпределят така, че всеки един от вас да може да усети как неговите данъци се инвестират там, където живее. За да се случи всичко това трябва да сменим модела на управление в София, като на 25 октомври гласуваме с номер 39 в интегралните бюлетини.“ - призова кандидатът за кмет на район Витоша. Орлин Ваташки е подкрепен и от местната гражданска организация в кв. Драгалевци "Обществен съвет за защита интересите на кв. Драгалевци".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини