Бивша журналистка на Би Би Си открита обесена в тоалетна на турско летище

Бившата журналистка на Би Би Си Жаклин Сътън бе открита обесена в тоалетната на летище „Ататюрк” в Истанбул, пише "Дейли мейл".

Британката е пътувала от лондонското летище „Хийтроу” до Истанбул, след което е трябвало да продължи към град Ербил в Ирак.

Жената обаче е пропуснала полета си, а нямала пари за друг билет. Малко по-късно е била открита обесена в тоалетните на аеропорта.

Нейни приятели са категорични, че не е възможно тя да се самоубила, защото си е изпуснала полета.

Според иракския журналист Мазин Елиас, който е работил с нея, някой е „убил Джаки”. Информацията, че тя е изпуснала полета си, също му звучи невероятно. "Не, това е невъзможно ... Ние не говорим за момиче. Тя е жена, официален жена, тя е голям мениджър”, казва той.

Друг приятел и колега – Кристиан Блеър, също изрази съмненията си във връзка с тиражираната версия самоубийство. „Една от най-силните жени, които можеш да срещнеш. Турската полиция казват, че се е самоубила, защото е изпуснала полета си? Не съм по конспирациите, но щом органите на реда казват, че охранителната камера е била в неизправност, значи Джаки е била убита”, написа Блеър в Twitter.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят