Цветан Цветанов: С номер 9 за Румен Младенов ГЕРБ ще спечели и промени Кирково

ГЕРБ печели Кирково, броени дни ни делят от победата. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с членове и симпатизанти на партията в община Кирково.

Кандидатът на ГЕРБ в Кирково е най-подготвеният кандидат, затова гласувайте за Румен Младенов с номер 9 в бюлетината, призова още Цветанов. Той подчерта, че Румен Младенов и общинските съветници от ГЕРБ са отборът, който може да разработи, защити и реализира прозрачно европейски проекти, които да разкрият нови работни места в общината и да променят облика на Кирково. Заместник-председателят на ГЕРБ нарече родопчани доблестни и достойни хора, които ще дадат тон за промяна в Кирково и видимите резултати ще дойдат и в тяхната община. „Няма време за губене, ГЕРБ има силата и потенциала да победи, защото такива са очакванията на хората. Победа за централния нападател на ГЕРБ в Кирково Румен Младенов ще дойде с номер 9 в бюлетината, затова гласувайте масово“, апелира още Цветан Цветанов. 

Виждам толкова много сърца да туптят в едно и затова няма начин този силен резонанс да не помете загнилата феодална върхушка на ДПС, която управлява вече 25 години в общината, заяви областният координатор на ГЕРБ-Кърджали и заместник-председател на парламентарната група на ГЕРБ Цвета Караянчева. Тя декларира, че ГЕРБ е партията, която дава равен шанс на всички способни и знаещи хора без да ги дели по пол, възраст, етнос или религия.

Румен Младенов бе категоричен, че на 25 октомври Кирково ще каже „стига“ и ще тръгне по нов път на развитие. Преборихме се със страха, готови сме да носим мъжка отговорност и обратното броене за Кирково започна, подчерта Румен Младенов. Съюзяват се срещу нас, късат наши плакати, купуват избиратели, но ние няма да се предадем, защото историята ни дава уникален шанс и нямаме право да го пропилеем. За модерна, европейска община Кирково, за да се върнат децата ни и да са спокойни старините на родителите ни, гласувайте с номер 9“, призова Младенов.

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков заяви, че е впечатлен от енергията и хъса за победа на местните хора и че вижда в очите им воля за промяна. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини