Премиерът се срещна с генералния директор на Международната организация по лозата и виното

Министър Ананиев: Стриктно спазваме мерките на ЕС за коронавируса

Борисов към шефа на АПИ: Защо ми правите номера с тол системата!? (СНИМКИ) Как ще плащат от Нови Искър или от Банкя или от съседните места, попита гневно премиерът

Борисов се срещна с президента на Федералната разузнавателна служба на Германия

Фондация „Тракия“: Властите започнаха изземването на регистрираните и абсолютно законни предмети от колекция „Васил Божков“

Прокуратурата подхваща хулигана с джип „Порше“, който засече кола и спря пред нея в лявата лента на магистрала „Тракия“

Вандали отрязаха с флекс камера на тол системата (СНИМКИ) Повреденото съоръжение се намира на пътя към Бистрица

Цвета Караянчева: Съвременните ни послания никога не успяват да се извисят до подвига, до волята, до гения на Апостола

За колко сребърника е продаден Левски

Американски прелести с размер XXL в тежка категория

15 нови случая на новия коронавирус в Южна Корея и 1 в Хондурас

Ретроградният Меркурий вади недостатъците на политиците

Полиция блокира шуменското село Стоян Михайловски

Изпълнителната комисия на ГЕРБ не прие оставката на Георги Мараджиев като областен координатор на партията в Пловдив

Президентът реши да олекне още повече И намек няма за диктатура у нас, по-скоро се наблюдава тенденция към хаотичност

Два нови басейна ще има Велико Търново следващото лято

ДИМА МАКСИМОВА

През месец юни ще заработят два басейна във В. Търново, съобщи Даниел Панов при една от срещите си с великотърновци. В момента се прави ремонт на вътрешния басейн на територията на радиотехникума. Басейнът, който е общински, е отдаден под наем за срок от 10 години, а паралелно с ремонта му, наемателите ще изградят и външен.

Великотърновските спортни клубове ще могат да го използват при облекчен режим. Другият общински басейн, който се намира при СОУ „Ем. Станев“ работи и в момента.
Предстоят ремонти на още улици и тротоари в квартал „Картала” във Велико Търново, научиха хората от жилищния комплекс. При срещата си с тях Даниел Панов припомни, че ремонтите в района са започнали още в началото на годината. Новата улица „Димитър Буйнозов” вече е въведена в експлоатация, извършва се ремонт на стълбите от Пионерския към „Картала”. Предстои и изграждането на комбинирана спортна площадка в квартала. Даниел Панов обеща съдействие да има повече спирки по автобусните линии, обслужващи жилищния комплекс, както поискаха хората.

Кандидатът за кмет посочи, че до края на годината във В. Търново няма да има нито един парк, който не е реновиран, предстои изграждането и на нови. На терена на Сержантското училище пък ще бъде изградена Панаирна палата и циркова площадка.
Жителите на „Картала” заявиха, че от 40 години в квартала им нищо не е правено. По думите им, Даниел Панов е достоен да спечели втори кметски мандат, тъй като е амбициозен и добър градоначалник. Кандидатът за кмет бе изпратен след срещата с аплодисменти.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.