БТР ще пеят с 30 каба гайди на безплатен концерт за варненци

Легендарната българска рок група БТР ще изпълни едно от култовите си парчета под съпровода на 30 каба гайди. Това ще бъде кулминацията на концерта, който кандидатът за кмет Чавдар Трифонов и коалиция "Реформатори и Патриоти-Решението за Варна" подаряват на варненци утре - 21 октомври. Началото е от 19.00 ч. в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта, входът е свободен. Със събитието първият обявил се кандидат-кмет в страната ще закрие официално предизборната си кампания.

Освен БТР, на сцената на Двореца ще излезе и космическият глас Валя Балканска. Народната певица е специален гост на концерта. Зрителите ще имат привилегията да чуят на живо песента „Излел е Дельо хайдутин”, която повече от 35 години е част от посланието на човечеството в Космоса.
В звездното представление ще вземат участие и оперната прима Линка Стоянова, виртуозът Ангел Василев и композиторът Георги Андреев.
„Концертът е послание, че мечтите се сбъдват, колкото и големи да са. Стига да вярваме достатъчно силно в себе си и да бъдем активни, можем да предизвикаме доброто в живота ни”, каза Чавдар Трифонов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини