Увеличават се делата за домашно насилие в Горнооряховския районен съд Над 285 000 лева са събрали държавните съдебни изпълнители през 2019 година

Джем Йълмаз е известен актьор и… женкар

Отвлечената 15-годишна избягала докато похитителят й говорел по телефона

Сиртуиновата диета, с която Адел отслабна с 46 кг Певицата приема по 1000 калории дневно

Четирима задържани за склоняване към проституция при спецакция в Пловдив

Венци Венц с ново гадже в Ница

Жертвите на коронавируса в Италия станаха две

Италианците купуват най-много нови мотоциклети в ЕС Търсенето на малки електрически скутери в Европа скача с 50%

Камерите на тол системата ще подпомагат работата и на МВР и Агенция „Митници“

Двама мъже ограбиха белгиец в Търговище

Контрера от ВМРО: До дни ще бъдат установени и задържани мъжете, които съблякоха момче в автобус на градския транспорт

Маскирани отвлякоха непълнолетно момиче в Димитровград

Гръцката полиция разби мрежа за фалшив алкохол, има арестувани българи

Любимите рецепти на Анна Петрова

Жени Калканджиева бори тероризма в „Ятаган“

Ловци подгониха глигани разбойници

Наказателни акции срещу пакостливи диви свине започнаха ловците в берковското село Замфирово. Стада от прасета съсипват нивите в района и стопаните са потърсили помощ от стрелците. В последния си излет мъжете с пушки са покосили 6 диви свине.

„Хората от селото от седмици ни се оплакват от небезите на глигани в нивите с царевица и слънчоглед. Не стига че ядат здраво, но и изпотъпкват всичко наоколо, големи щети нанасят!“, сподели шефът на дружинката в Замфирово Боян Бонов.

В първите си излети през октомври ловците не могли да открият четирикраките разбойници. В неделя обаче обкръжили гъсталаците над масивите с царевица и налетели на цяло стадо диви прасета. В започналата канонада гоначите повалили 4 свине, а на пусиите паднали още 2. С точен мерник се отличили Дамян Ангелов, Любомир Младенов, Ангел Гришин, Георги Кирков, Пламен Обретенов и Тихомир Дамянов.

С точен мерник се отличили Дамян Ангелов, Любомир Младенов, Ангел Гришин, Георги Кирков, Пламен Обретенов и Тихомир Дамянов.

„Ще продължим да пазим реколтата на хората, но стрелбата не е единствената ни дейност. Подхранваме дивеча в горите, довършваме четвърти заслон в района и възстановяваме стара чешма!“, похвалиха се замфировските ловци.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.