Ева Лонгория е купила къщата на Том Круз за 11,4 млн. долара?

Ева Лонгория е новият собственик на къщата, която Том Круз наскоро обяви, че продава. Поне така излиза от публикация във Variety, според която 40-годишната „отчаяна съпруга" е купила имота от звездата на „Мисията невъзможна", съобщава БГНЕС.

Появиха се информации, че сделката е била сключена при цена от 11,4 млн. долара, което е с близо 2 млн. долара по-малко, отколкото когато Том Круз я беше обявил за продан. Този имот е с невероятни стъклени стени, през които се открива зашеметяващ изглед към Холивуд хилс.

През 2005 г. тя се сдоби със симпатична къщичка в Лос Анджелис за 1,5 млн. долара. Само година по-късно вече притежаваше и сериозно имение в квартала Холивуд Дел за 3,5 млн. долара, което беше последвано от покупката на къща в Сан Антонио, твърдят във Variety. Новата придобивка на Лонгория е снабдена с кухня, сътворена в стила на италианска ферма, и оборудвана с висококачествени електроуреди. Дъбовите подове опират в стени, украсени с уникална венецианска мазилка. С три спални, всяка със собствени бани, в имота има и къща за гости с четири спални. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица