Мачовете и спортът по телевизията днес, събота, 22 февруари 2020

Дневен хороскоп на Алена за събота, 22.02.2020

На 22 февруари 2020 да почерпят

Министър Димитров ще се запознае на място със ситуацията със замърсяването на реките Юговска и Чепеларска

Захариева: Страната ни е във връзка с агенция, която ще превози тялото на убития в Германия българин

Кола блъсна две жени в Хасково Автомобилът се качил на тротоара и влачил една от пострадалите

Шестима души с коронавирус в италианско градче, затварят училища и офиси

Испанският скеч за Бойко Борисов (Обзор) Отнасям се с разбиране към всички тези сигнали на моя съсед по месторабота, каза министър-председателят

Установено е ново замърсяване на реките Юговска и Чепеларска с цианиди

Премиерът Борисов: ЕС се нуждае от по-амбициозен бюджет (ВИДЕО)

Самуел Финци откри Берлинале на 12 езика

Ердоган призова Путин за спиране на офанзивата на сирийския режим в Идлиб

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Ивелина Василева: Разследването срещу премиера Борисов е фалшива новина

Шефът на СЗО: Трябват бързи действия за спиране на епидемията от коронавируса

Андрей Ковачев: Иван Тотев е изборът за европейско развитие на Пловдив

Управлението на гр. Пловдив през последните четири години е отличен пример за местна власт, в която желанието за развитие и високия професионализъм се превръщат във видими резултати. Успешното реализиране на проекти по различни европейски програми подобряват и модернизират града, давайки перспектива и възможност за развитие на младите хора.

Умелият подбор на управленски екип и неговата последователност в работата донесоха на гр. Пловдив високо международно признание. През 2014-та година градът на тепетата бе първият български град, който се включи в надпреварата и успя да спечели приза Европейски град на спорта. Дългогодишните традиции, многото пловдивчани – европейски и световни шампиони, както и сериозната инвестиция в спортна инфраструктура са издигнали спорта в град Пловдив на високо ниво и повишават неговата видимост като спортно средище в европейски мащаб.

В условията на изключително силна конкуренция, администрацията на инж. Тотев в сътрудничество с културните дейци и най-вече с гражданите на Пловдив успя да се пребори за престижната титла Европейска столица на културата 2019 – шанс за цяла България да излезе на преден план на културната карта на Европа. Целта на този проект е не просто инвестиции в култура, но и в иновации, които променят облика на града за години напред. Удачен пример в тази посока е кв. „Капана“ – първият арт квартал в страната, който вече се радва на широка популярност, особено сред младите хора.

Мога да ви уверя, че България се ползва със силна подкрепа от Европейската комисия. Усилията на премиера Борисов и цялото правителство спечелиха доверието на Европа. Когато европейските институции, централната власт, кметът, районните кметове, общинските съветници и гражданите гледат в една посока, резултатът не закъснява и е видим за всички. Пловдив е град с много потенциал, който Иван Тотев съумява да разкрива. Благодарение на десетките нови строителни обекти и умело облагородената градска среда, Пловдив се превърна в модерен европейски град, който заслужено все по-често се отбелязва позитивно в популярни международни медии и отношението към него се промени съществено.

Вярвам, че Пловдив ще бъде все така проспериращ, защото познавам отблизо начина на работа на досегашния кмет и безпогрешния му усет при избор на екип. Тези хора вече са заслужили доверието на гражданите и съм убеден, че пловдивчани ще потвърдят своя избор за европейско развитие на техния град.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.