Адвокатите на Йоан Матев искат да бъде преместен в Софийския затвор Съдът даде ход на делото за убийството на Георги Игнатов

Съдът отказа да освоби предсрочно братоубиец

Обществената трапезария в Търново ще работи без прекъсване цяла година

Румен Радев удостои с висши държавни отличия дейци на образованието, науката и военномедицинското дело

Иво Прокопиев участва в „зелени“ проекти за 11.7 млн. лв. Броил врабчета, снимал орли, лобирал за промяна на екозакони

Бургаска учителка се нуждае спешно от кръв

Свлачище застрашава пешеходци и коли край Дебелец

ВСС прие оставката на Красимир Влахов

СГС даде ход на делото срещу Йоан Матев

Отиде си Георги Марков

Как един посланик застава зад истината Меглена Плугчиева оборва неверни публикации за България в “Нойе Цюрхер цайтунг”

Турски военни самолети са извършили 42 нарушения на гръцкото въздушно пространство

850 000 лева идват в Сливен за подкрепа на деца с увреждания и семействата им

Над 20 % от варненските ученици отиват в западни ВУЗ-ове Англия, Холандия и Дания са най-предпочитани дестинации

Оперираха Делио Роси

Кандидатите за общински съветници с водач Тодор Ушев: Велинград – по-добър за живот и по-атрактивен за туризъм

С много добри резултати в предизборната надпревара за общински съветници във Велинград се oчертават да бъдат кандидатите на социалдемократическата партия с бюлетина №18. Водач на листата е Тодор Ушев, който през изминалите 4 години бе част от общинския съвет на града. Със своите идеи и напредничаво мислене той помогна за превръщането на Велинград в спокойно място за живеене на местните хора и за желана дестинация за отдих на туристите.

С високи постижения се отличават и кандидатите за общински съветници от листата. Те са млади и интелигентни хора, високо образовани и активни в обществения живот, доказани в своята професионална област, обичащи и милеещи за Велинград и общината.

Приоритетите на социалдемократите са стратегически. Основните сред тях са намаляване на местните данъци и такси, развитие на туризма, подобряване на инфраструктурата, забрана на строителство върху зелени площи. Кандидатите за общински съветници обещават да изградят един по-добър град за по-добро бъдеще за децата. Очакват за тях да гласуват младите хора.
„Ние искаме да осигурим държавно и общинско субсидиране чрез специални програми на приоритетните сектори – наука, образование, туризъм, инфраструктура и социални дейности”, коментира Тодор Ушев.

Водачът на листата на социалдемократите Тодор Ушев е роден във Велинград, където завършва средното си образовани. Бакалавър е по „Счетоводство и контрол” и магистър по „Макроикономика и финансов мениджмънт”. От дипломирането си работи като икономист, както и като вещо лице към окръжения съд в Пазарджик в сферата на икономиката и финансите.
Тодор Ушев е семеен и има едно дете.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.