Цветанов в Панагюрище: Изберете Никола Белишки за втори кметски мандат с номер 2 в бюлетината

Важно е да затвърдим стабилната власт на ГЕРБ в Панагюрище. Това каза пред жителите на Панагюрище председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. „Преди четири години Вие поискахте промяна и я постигнахте с ГЕРБ. Изберете Никола Белишки за втори кметски мандат с бюлетина номер 2, защото той е човек, с който може да се гордеете”, подчерта Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че не бива да бъде подценяван и избора за кметове на населени места и за общински съветници. „Нека направим силен отбор и заедно с правителството да постигнем стабилно управление на България, защото доверието, което получава ГЕРБ през тези години, е благодарение на Вас, избирателите”, уточни Цветанов.

Цветан Цветанов бе категоричен, че ГЕРБ прави реални политики и работи в интерес на хората, защото има най-добрия екип от професионалисти. „Подкрепата, която получаваме, означава и доверие към премиера Бойко Борисов. В Община Панагюрище фактите говорят и опозицията трябва да замълчи. Благодаря на жителите на общината за подкрепата за силния, знаещия и можещия отбор на ГЕРБ”, каза още Цветанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони