Дневният хороскоп на Алена за четвъртък, 27.02.2020

На 27 февруари 2020 да почерпят

Украйна разследва Джо Байдън за намеса в работата на прокуратурата

Вдовицата на Енвер Ходжа почина на 99 години

Комисия от Министерство на културата обследва сградите на пл. „Тройката” в Бургас

Вдигнаха “Батмобил“ с паяк в Москва (ВИДЕО)

Гръцки острови на бунт срещу мигранти Недоволство от строителството на нови лагери

Създадоха робот, който може да усеща болка Чувствителността се дължи на синтетична кожа със сензори

Вижте какво ще решава Министерски съвет утре, 27 февруари 2020 г.

Италианец е приет с температура в габровската болница Резултатите от теста за коронавирус ще излязат след два дни

ООН разтревожена заради безпрецедентната инвазия на скакалци в Африка

Втори починал от коронавируса във Франция

Насила отпуск за карантина – незаконен

Осигуровки за фермер, който е и едноличен търговец

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 27 февруари 2020

Цветанов: С д-р Костадин Коев Велинград ще стане визитната картичка на България в сферата на туризма

Д-р Костадин Коев е човек, който милее за Велинград и знае, че Общината трябва да бъде достъпна както за Вас, така и за бизнеса, за да бъдат създавани нови работни места. Велинград може да стане визитната картичка на България в сферата на туризма, защото притежавате всички необходими дадености за това. Тук трябва да бъдат прилагани реални политики, за да придобие Велинград европейски вид и да стане привлекателно място както за жителите на града, така и за туристи. Това каза председателят на Националния предизборен щаб и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Велинград.

„Ние заставаме пред Вас с лицата си, за да носим отговорност и Ви предлагаме добре подготвен екип от общински съветници и кметове. Община Велинград трябва да бъде променена с достойния човек д-р Костадин Коев, но това зависи от Вас. Вие сте работодателите, които трябва да поправите грешката, допускана години наред по време на местни избори тук. Премиерът Бойко Борисов подкрепя д-р Костадин Коев и ще подкрепи местната власт, когато тя управлява достойно и прозрачно. Изберете номер 11 в бюлетината, за да усети Велинград подкрепата на държавата и на Европа“, призова хората Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че не може една община като Златоград да бъде светлинни години напред, благодарение на успешния кмет от ГЕРБ, а Велинград да бъде в това състояние, заради управлението на БСП. „Трябва да обясним на политическите ни опоненти тук, че когато са имали възможност да управляват, не са направили нищо съществено за развитието на Велинград. Сега общината се нужда от силно управление в лицето на ГЕРБ и д-р Костадин Коев. Важно е да се знае коя е партията, която носи отговорност и дали тази партия ще получи подкрепа от изпълнителната и законодателната власт“, заяви Цветан Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ обясни, че благодарение на стабилното правителство на Бойко Борисов, днес България получава европейско финансиране. „Всички министри от кабинета разработват план за действие, за да могат да достигат средствата от оперативните програми реално до общините и проектите да бъдат реализирани в срок. Но, за да се случи това, е необходимо да има силна и добре структурирана местна власт. Искаме голяма част от тези 32 млрд. лева, които ще получи страната ни през новия финансов период, да дойдат тук, във Велинград, за да почувствате европейската солидарност. Затова Вашият нов кмет трябва да бъде д-р Коев“, категоричен бе Цветан Цветанов.

„Обичам Велинград и искам да бъде перлата на България, а не да бъде това, което е днес. Ние искаме да правим политики в община Велинград. Гласувайте ни доверие с номер 11“, посочи Цветанов.

„Необходимо е да действаме. Всеки трябва да гласува, за да реализираме така желаната промяна във Велинград. Благодарение на подкрепата, която ще получим от Парламентарната група на ГЕРБ в лицето на Цветан Цветанов и на стабилното правителство на Бойко Борисов, ще превърнем Община Велинград в една силна и работеща Община. Време е за видими резултати във Велинград, защото заслужаваме повече“, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Велинград д-р Костадин Коев.

    

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.