На 19 февруари 2020 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за сряда, 19.02.2020

Двама са под наблюдение за симптоми на коронавирус във Велико Търново

„Ковид-19“ най-опасен за възрастни и болни Изводите са от мащабно проучване на над 44 000 случая

Евродепутатът Ангел Джамбазки, пред “Труд”: „Да, България“ са в съюз с крайнолеви срещу България

Ретроградният Меркурий вади недостатъците на политиците

Купуваш винетка, за да отидеш на работа Шосетата до Банкя, Бистрица, Панчарево и Железница са с такса

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 19 февруари 2020

Засякоха контейнер с радиоактивен товар във Варна

Катастрофира кола на съдебната власт с Ветко и Маринела Арабаджиеви

Депутат напира за поста на Меркел Норберт Рьотген влиза в битката за лидер на ХДС

Отхвърлиха жалбата срещу строежа на детската болница

Красимир Ангарски: Не е правилно да забавяме пътя към чакалнята на еврозоната

Бюлетините като тото фишове – мисия невъзможна

Русия обсъжда доживотен имунитет за президенти Предложението е на работна група в Думата

Инж. Добромир Добрев: Преди 4 години започнахме заедно, нека и сега заедно да продължим напред

Приятели и симпатизанти на Отбор №1 изпълниха салона на НЧ „Напредък – 1869” в Горна Оряховица, за да изразят подкрепата си към кандидатите на ПП ГЕРБ. Пред публиката на сцената застанаха кандидатите за общински съветници и за кметове на населени места, водени от кандидатът за кмет на общината инж. Добромир Добрев. „След многобройните срещи и дискусии и след хилядите стиснати ръце пред изминалия месец, тази вечер заставаме пред вас. Със своята енергия и ентусиазъм, инж. Добрев е вдъхновител не само за мен, но и за целия екип. Той е водач с доказани качества, професионалист, който трябва да продължи напред, за да има още по-видими резултати за община Горна Оряховица”, каза в началото на заключителната предизборна среща общинският ръководител на ГЕРБ и кандидат за общински съветник Деница Цветанова. На сцената на читалището, за да засвидетелства подкрепата си към инж. Добрев и Отбор №1 застана и народният представител инж. Клавдия Григорова-Ганчева. „Аз съм сред вас, сред хората, които само преди година ми се доверихте и гласувахте за мен, залагайки на компетентността и професионализма. Тук съм, за да подкрепя инж. Добромир Добрев – водачът на Отбор №1. Верният избор на 25 октомври е да излезем и да гласуваме, да гласуваме с №1 в интегралните бюлетини за кандидатите на ГЕРБ. Нека продължи успешното дело на Отбор №1. Моят кмет е инж. Добромир Добрев”, заяви категоричната си подкрепа инж. Клавдия Григорова–Ганчева.

„Екипът, който създадохме преди 4 години, оправда очакванията ни. През изминалия мандат общината реализира инвестиции за 36 млн. лв, като 26 млн. от тях са привлечени по различни европейски програми и проекти. За 4 години успяхме да преминем през много трудности и да се справим с много предизвикателства. Горна Оряховица попадна сред 39 големи и средно големи градове от І до ІІІ йерархично ниво в съответствие с Националната концепция за пространствено развитие на България за периода 2013-2025 г. Това дава възможност през следващите 4 години да се реализират проекти за близо 20 млн. лв. Те вече са готови, направени са от нашия екип и това е гордост за мен. Гордост за мен е и спадът на безработицата с близо 4 % и създадената добра бизнес среда. Много национални проекти вече са свързани с Горна Оряховица – магистрала „Хемус”, скоростният път Русе – Велико Търново, летището. През мандата успяхме да увеличим над два пъти средствата за култура, подпомагаме талантливите и даровити деца на общината. Почти трикратно е увеличено и финансирането за спорт. Разходите на спортните клубове се поемат от общината. Това са все средства за нашите деца, за децата на община Горна Оряховица”, обобщи накратко изминалия мандат инж. Добрев. „И днес, заставайки пред вас, ние обещаваме малко, но знаем, че ще изпълним много. На 25 октомври ни подкрепете и гласувайте за Отбор №1, гласувайте за кандидатите на ГЕРБ. Преди 4 години започнахме заедно, нека и сега заедно да продължим напред”, призова горнооряховчани инж. Добромир Добрев.

Заключителната предизборна среща завърши с концерт, в който взеха участие балет „Грация”, „Гласът на България” – Стелияна Христова, балет „Калина”, Николай Манолов, Клуб за народни хора „Фолклорна броеница” и Фолклорна компания „Сидер войвода” при НЧ „Братя Грънчарови – 2002”.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.