На 6 април 2020 да почерпят

Девите да овладеят емоцията си, Скорпионите да не се поддават на ласкателствата – Дневният хороскоп на Алена

Иде бум на малоумни самоделни прически COVID-19 сам признал всичко пред руските учени

Свидетел предупредил полицията, че ще го застрелят На гроба на Мариян Марата се появила бележка с имената на килърите му

300 000 проститутки без препитание

СЗО преосмисля позицията си за маските (ИНФОГРАФИКА)

Картини под карантина Фантазьори създават шедьоври от тоалетна хартия, фолио, тенджери и домакински уреди

Отрицателни са пробите на контактните с народния представител Даниела Малешкова

Най-красивите близначки катерят модния Олимп 10-годишните Ава и Лия спасяват баща си от рак

Пандемията роди ново пиратство Винят САЩ, че отмъкват медицински пратки

Един болен от COVID-19 може да зарази 400 души

Защо Стийв Карел напусна „Офисът“

Горски пожар повиши нивата на радиация край Чернобил (ВИДЕО)

Бутици шият маски, за да избегнат фалит Захвърлиха роклите, правят само предпазните материали

Реанимират мярката 60/40 (обзор)

Лагерите в къщата на VIP Brother се очертават все по-ясно

Баш Бай Брадър подлага на изпитание усмивките на звездите

Колкото повече наближава финалът на най-гледаното шоу в България, толкова повече маските падат, а лагерите се оформят с все по-ясни граници. В сряда Съквартирантите, заедно със зрителите на Нова, имаха възможност да видят мотивите, с които са номинирани. Те чуха много неприятни неща за себе си и това неминуемо ще се отрази на техните отношения.

Тази вечер ще станем свидетели на първите им реакции след шестите номинации. Някои от звездите ясно ще изразят несъгласието си с казанато за тях, а други ще почнат да делят VIP-овете в Къщата на по-големи и по-малки. Звездите ще влязат в ролята на анализатори, решавайки кой от тях се е изчерпал и кой има какво още да даде на шоуто и зрителите. Към кого натежават везните според звездите, ще разберем тази вечер. 

Мисията „Усмихни се, ако смееш“ продължава с пълна сила. Гъмов ще трябва да поднесе вечеря на Преслава и това ще предизвика във фолк дивата едновременно смях и плач. Люси пък ще вземе участие в едно болезнено караоке, което не трябва да предизвиква усмивки в останалите. Най-голямо изпитание за всички ще се окаже Баш Бай Брадър. Звездите няма да сдържат смеха си, въпреки че залогът е голям – за всяка усмивка през тях ще преминава ток. 

Довечера ще станем свидетели на извънредния референдум, който ще се проведе в Къщата. За какво ще гласуват Съквартирантите и какъв ще е резултатът от техния вот? С какъв седмичен бюджет ще разполагат звездите? Всичко това ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова. 

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.