Цветан Цветанов: Не се съмнявам в победата на ГЕРБ в Пловдив още на първи тур

Направете правилния избор с номер 3 за Иван Тотев и неговия чудесен екип от районни кметове и общински съветници. Не се съмнявам в победата на ГЕРБ в Пловдив още на първи тур.

Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жители на пловдивския район „Западен“, която се състоя на гребната база в Пловдив. Цветанов подчерта, че благодарение на усилията на Иван Тотев, гребната база в Пловдив вече е едно прекрасно място, в което човек се чувства уютно и сигурно.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Иван Тотев представи новите придобивки на гребната база: голяма спортна площадка, която може да събере над 100 деца и уникален за страната младежки център, изграден с европейски средства. Изградена е и спортна площадка за много видове спорт, както и фитнес на открито за различни възрасти.

„Иван Тотев и неговият екип нямат време за губене. Затова е важно пловдивчани да гласуват активно за листата на ГЕРБ. Най-голямото основание за това са видимите резултати, постигнати тук. Всеки човек забелязва огромната промяна, която за първи път в последния четвърт век настъпи в Пловдив, именно при четири-годишното управление на Иван Тотев и неговия екип. Няма друг град, който за толкова кратко време да набере такава инерция в свето развитие и заслужено стана голяма спечели титлата „Европейска столица на културата 2019 година“, подчерта Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ бе категоричен, че вярва в разума на пловдивчани, че отново ще изберат екипа на Иван Тотев, зад който стои най-голямата партия ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов. „Гласувайте ни доверие, за да може екипът на Иван Тотев да продължи с проектите за развитието на Пловдив“, каза Цветанов.

Коментари

Задължително поле