Тончо Токмакчиев: Сидеров иска да създаде нова театрална трупа, но не става за актьор

Тук сме, за да кажем, че това нещо трябва да приключи веднъж завинаги. Това заяви пред Канал 3 Камен Воденичаров, който заедно със свои колеги и приятели бе дошъл на мирния протест срещу своеволията на Волен Сидеров, ескалирали за пореден път снощи в НАТФИЗ.

„Волен иска да създаде нова театрална трупа, но качествата му са твърде посредствени и не става за актьор. Щом има такъв прецедент и се повтаря на няколко пъти, такива хора не трябва да имат имунитет. Трябва да се вземат законови мерки за премахване на имунитета им”, заяви на свой ред Тончо Токмакчиев.

Камен Воденичаров допълни: „ Действията са ясни – Съюзът на артистите в България е предприел съответните мерки. Депутатите не трябва да имат имунитет. И картата им не трябва да може да ги пази”.

Тончо Токмакчиев посочи, че днешният протест е различен протест от онзи, който бе през 90-те години. „Тогава се борихме срещу Член 1 в Конституцията”, отбеляза той.

„ Успяхме да го премахнем и да извоюваме автономията на университетите. Сега студентите са много по-свободни. Единственото, което си казахме тук, като се видяхме, беше: „Пак ли, за кой ли път”, вметна Камен Воденичаров.

„За пореден път лъсна парвенющината. За съжаление има доста овластени хора, които показват този манталитет. Щом хората, които кандидатстват за шофьори например, трябва да минат на психотест, нека и народните представители на минават на такъв. Защото се доказа, че има сред тях такива, които нещо не им е наред”, заяви Тончо Токмакчиев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини