Максимална печалба от 10% за „Автомагистрали“ ЕАД при строежа на магистрала „Хемус“ До милион на километър ще спечели държавното дружество

ЦСКА срази богати китайци

Ново звено контролира горивата Нова дирекция ще отговаря за регистрация на търговците на горива

Шефът с по-голямо доверие от правителството Ролята на медиите нараства, влиянието на фейсбук намалява

Юрий Асланов за проучването на „Афис“: Няма нищо странно в това левицата да е пред управляващите

US Конгресът забрани излизане от НАТО

Умуват дали да четат обвинителния акт по делото „КТБ“

Бъчварова: ГЕРБ е с няколко крачки напред, защото има много здрави връзки с европейското политическо семейство

Избират „Детска мелодия на годината“ на 23 март в НДК 14 нови авторски песни се състезават в националния фестивал

Близо 300 фалшиви инвалиди от Разградско са съдени да връщат пари Материалите за организирана престъпна група са в Спецпрокуратурата

Кметът на Търново и потомка на Райна Княгиня инициират конкурс за иновативни проекти Инициативата ще бъде представена пред Великотърновския университет, бизнеса и фирмите в сферата на високите технологии

Остров до Созопол става световен арт център “Св. Св. Кирик и Юлита” се преобразява с помощта на музея Лувър

Френската здравна агенция е открила опасни химикали в памперси

Отстранена е аварията в „Люлин“, която остави без ток клиенти на ЧЕЗ

БНТ сваля Валя Ахчиева Мотивът - "максимална равнопоставеност" във вътрешен конкурс за ново разследващо предаване

Тончо Токмакчиев: Сидеров иска да създаде нова театрална трупа, но не става за актьор

Предлагат собствениците на акции от приватизацията до 1 година да ги прехвърлят на инвестиционен посредник.

Тук сме, за да кажем, че това нещо трябва да приключи веднъж завинаги. Това заяви пред Канал 3 Камен Воденичаров, който заедно със свои колеги и приятели бе дошъл на мирния протест срещу своеволията на Волен Сидеров, ескалирали за пореден път снощи в НАТФИЗ.

„Волен иска да създаде нова театрална трупа, но качествата му са твърде посредствени и не става за актьор. Щом има такъв прецедент и се повтаря на няколко пъти, такива хора не трябва да имат имунитет. Трябва да се вземат законови мерки за премахване на имунитета им”, заяви на свой ред Тончо Токмакчиев.

Камен Воденичаров допълни: „ Действията са ясни – Съюзът на артистите в България е предприел съответните мерки. Депутатите не трябва да имат имунитет. И картата им не трябва да може да ги пази”.

Тончо Токмакчиев посочи, че днешният протест е различен протест от онзи, който бе през 90-те години. „Тогава се борихме срещу Член 1 в Конституцията”, отбеляза той.

„ Успяхме да го премахнем и да извоюваме автономията на университетите. Сега студентите са много по-свободни. Единственото, което си казахме тук, като се видяхме, беше: „Пак ли, за кой ли път”, вметна Камен Воденичаров.

„За пореден път лъсна парвенющината. За съжаление има доста овластени хора, които показват този манталитет. Щом хората, които кандидатстват за шофьори например, трябва да минат на психотест, нека и народните представители на минават на такъв. Защото се доказа, че има сред тях такива, които нещо не им е наред”, заяви Тончо Токмакчиев.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.