Кралица на красотата в Тайланд коленичи пред майка си в знак на благодарност (Снимки)

Сърцераздирателни снимки се появиха в мрежата. На тях кралица на красотата, прибрала се в родния си град в Тайланд, благодари на клетата си майка, че я е отгледала. С короната на главата и копринената си лента, 17-годишната Кханитха Пасаенг, спечелила титлата Мис „Нецензурирани новини на Тайланд 2015”, коленичи пред майка си на фона на контейнери за боклук, за да изкаже своята благодарност за всичко, което клетата жена е направила за нея, съобщава dailymail.co.uk.

Трогателният момент още повече докосна сърцата на хиляди хора, защото жената отгледала Кханитха съвсем сама, събирайки боклук, който предавала на вторични суровини.

В много места в Азия колениченето се смята за най-висша форма на уважение, без значение от ситуацията. Според DramaFever News, миската никога не се е срамувала от своя скромен произход: „Всичко, което имам днес, дължа на майка си. Изкарахме си хляба с честен труд, затова аз не се чувствам от по-нисша класа”.

Кханитха гледа с оптимизъм на живота, като се надява да продължи да помага на своето семейство, като работи черна работа и събира боклук заедно с майка си.

До върха на славата Кханитха я отвежда шансът. Тя била случайно препоръчана да участва конкурс за красота в Тайланд. Момичето никога не си и представяло, че може да спечели, заради своя скромен произход.

„Когато обявиха победителката, аз си мислех, че сънувам. Как може едно обикновено момиче като мен да стане кралица на красотата. Всичко, което съм постигнала до днес, го дължа на здравата работа на майка ми”, споделя красавицата.

„Мис Нецензурирани новини Тайланд 2015” се проведе на 25 септември. В него може да участват както жени, така и транссексуални.

Семейството на миската живяло в крайна бедност. Майката й се разделила с баща й, когато тя била още много малка.

След победата обаче красивото момиче става все по-популярно във филми и рекламите и се надява с изкараните пари да помогне на своите роднини. Тя обаче добавя: „Семейството ми ще продължи да събира боклук. Майка ми ще продължи да сортира отпадъците и няма да ми позволи да й помогна”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл