Григор Димитров: Лесно е да коментираш, когато нямаш представа какво се случва с конкретната личност

"Напоследък имаше доста злобни критики към мен, но как биха се почувствали тези хора, ако бяха на мое място", казва Григор Димитров пред SRF.

Григор Димитров записа поредна загуба в мачовете си срещу бившия №1 в света Рафаел Надал. В двубой от втори кръг на турнира в Базел испанският левичар победи първата ни ракета в три сета 6-4, 4-6, 6-3, припомня БГНЕС.

"Беше много труден сезон за мен. Имах много възходи и падения и за съжаление не успях да покажа най-добрия си тенис в Базел. Резултатите, които записах, разкриват най-точно тренировъчния ми процес. Отделих страшно много време, за да сглобя отново своя екип. Искам да създам стабилен тим, защото това ще ми позволи да започна нещо ново. Трябва да бъда търпелив и да се подготвя добре за следващия сезон”, казва Григор.

Той коментира и критиките към него в последно време, като призна, че са му натежали.

"Семейството и приятелите ми винаги са до мен. Други хора пък си тръгнаха, когато нещата не се развиваха добре както в тениса, така и в живота ми. Не чета често какво пишат за мен, но напоследък имаше доста злобни критики към мен. Лесно е да коментираш, когато нямаш реална представа какво се случва с конкретната личност”, допълни Димитров.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт