НФСБ подкрепя Стефан Радев за кмет на Сливен

Националният фронт за спасение на България /НФСБ/ подкрепя на балотажа кандидата на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев. Това стана ясно по време на пресконференция от Доброслав Иванов-областен председател на партията в Сливен, упълномощен от лидера на НФСБ Валери Симеонов да обяви подкрепата. Политическото решение е взето вчера на национално ниво след проведени консултации със структурите на Патриотичния фронт на местно ниво.

„Това наше решение е политически прагматично, не е повлияно от преговори. Решението ни е по убеждения и заради слабости в досегашното управление. Нашите членове и симпатизанти са убедени, че политическата ситуация в Сливен трябва да се смени и да се осъществи така необходимата промяна. Смятаме, че Стефан Радев е най-достоен да управлява нашата община. В негово лице виждаме професионалист точно в тази сфера, от чиято промяна Сливен се нуждае, защото виждате, че икономическото развитие на общината изостава.

Със Стефан Радев общината ще има много по-добро управление“, каза Доброслав Иванов. Той смята, че Стефан Радев е единственият шанс за пряка връзка с управлението на страната, защото, когато една община е управлявана по правилата и с визия за икономическо развитие, тя ще бъде подкрепена и от правителството.
Иванов връчи на Стефан Радев екземпляр от програмата на НФСБ с пожелание да помогне за реализирането на някои от приоритетите в нея.

От своя страна Стефан Радев благодари за подкрепата, която му оказва Патриотичният фронт и лидерът на партията Валери Симеонов, както и за принципния начин, по който я заявяват. Той смята, че до голяма степен съвпадат вижданията на ГЕРБ и НФСБ за развитието на Община Сливен, както и начините за тяхното разрешаване.
Той подчерта за пореден път, че е много важно сливенските граждани да излязат да гласуват и с високата избирателна активност да се противопоставят на купения и корпоративния вот.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони