Рисия осъмна под снежна покривка

Ердоган: Турция има „отговорността“ да сподели болката на арменците за събитията от 1915 г.

Неправителствени организации: Белгия води непрозрачна политика в Сирия

Ръководството на СИДП награди най-добрите си горски-стрелци

Уран и Нептун са били донесени в Слънчевата система от друга галактика

Автоматик с 8 предавки за семейния комфорт Моделите C4 Spacetourer и Grand C4 Spacetourer първи получават новата трансмисия

Оставиха в ареста девет от задържаните служители на ДАИ – Благоевград

Няма предпоставки за екстрадирането на Желяз Андреев, заяви Сотир Цацаров

Адвокатът на шофьорката от магистрала “‘Тракия”: Предприела е изпреварване, след което споменът й е неясен

Какво да правим с дете, което се буди в 4 ч през нощта

Сърбия трябва да присъства на срещата в София, заяви Вучич

Рибари в Силистра се оплакват от тормоз на румънски граничари

УНИЦЕФ: Едно от всяко седмо дете в света не е ваксинирано

Репортери без граници: Омразата към журналистите, която се засилва в Европа и САЩ, е заплаха за демокрациите България е на 111 място по свобода на печата в света

Евростат: Всеки трети българин живее в сериозен риск от бедност

НФСБ подкрепя Стефан Радев за кмет на Сливен

Националният фронт за спасение на България /НФСБ/ подкрепя на балотажа кандидата на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев. Това стана ясно по време на пресконференция от Доброслав Иванов-областен председател на партията в Сливен, упълномощен от лидера на НФСБ Валери Симеонов да обяви подкрепата. Политическото решение е взето вчера на национално ниво след проведени консултации със структурите на Патриотичния фронт на местно ниво.

„Това наше решение е политически прагматично, не е повлияно от преговори. Решението ни е по убеждения и заради слабости в досегашното управление. Нашите членове и симпатизанти са убедени, че политическата ситуация в Сливен трябва да се смени и да се осъществи така необходимата промяна. Смятаме, че Стефан Радев е най-достоен да управлява нашата община. В негово лице виждаме професионалист точно в тази сфера, от чиято промяна Сливен се нуждае, защото виждате, че икономическото развитие на общината изостава.

Със Стефан Радев общината ще има много по-добро управление“, каза Доброслав Иванов. Той смята, че Стефан Радев е единственият шанс за пряка връзка с управлението на страната, защото, когато една община е управлявана по правилата и с визия за икономическо развитие, тя ще бъде подкрепена и от правителството.
Иванов връчи на Стефан Радев екземпляр от програмата на НФСБ с пожелание да помогне за реализирането на някои от приоритетите в нея.

От своя страна Стефан Радев благодари за подкрепата, която му оказва Патриотичният фронт и лидерът на партията Валери Симеонов, както и за принципния начин, по който я заявяват. Той смята, че до голяма степен съвпадат вижданията на ГЕРБ и НФСБ за развитието на Община Сливен, както и начините за тяхното разрешаване.
Той подчерта за пореден път, че е много важно сливенските граждани да излязат да гласуват и с високата избирателна активност да се противопоставят на купения и корпоративния вот.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.