Цветан Цветанов в Плевен: Трябва да продължи финансовата стабилност, постигната при управлението на проф. Димитър Стойков

„След 12 години ретроградно управление Плевен не се нуждае от връщане назад към миналото. Цялото доверие, която проф. Димитър Стойков получава от ръководството на ГЕРБ, от правителството и лично от премиера Бойко Борисов, както и подкрепата, която недвусмислено заявиха най-успешните кметове в България, показва, че ГЕРБ има силен отбор, който е обединен от общата цел – стабилност и постигане на видими резултати за България”. Това каза в Плевен председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, цитиран от пресцентъра на партията. Цветанов заяви пълната си подкрепа за кандидата на ГЕРБ за кмет на Плевен проф. Димитър Стойков.

Цветанов подчерта, че подкрепата, оказана от председателя на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева през цялата кампания, е ясен знак за отношението на правителството не само към община Плевен, но и към цяла Северозападна България.

„Общината се нуждае от финансовата стабилност, дадена й от управлението на проф. Стойков. Трябва отново да се заложи на сигурността и прогнозируемостта в Плевен”, категоричен бе Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ призова плевенчани да излязат да гласуват, за да може проф. Димитър Стойков да управлява Общината в следващите четири години, избран с възможно най-широка подкрепa от страна на гражданите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини