Вече и най-близките приятели на Шумахер не могат да го посещават

Дори и най-близките приятели на Михаел Шумахер вече не могат да го виждат, разкри Режиналдо Леме, един от най-известните бразилски коментатори на Формула 1. "Семейството му прекъсна всякаква информация или достъп", заяви Леме. Той обаче добави, че разбира напълно семейството му.

„От доста време Фелипе Маса не е ходил там. Той разбира, че това е времето за неговото семейство и иска да защити тяхното лично пространство. Всички са наясно, че Шумахер е във вегетативно състояние. Загубил е мускулна маса и е силно отслабнал. Когато в Германия написаха, че той тежи само 45 килограма, семейството му откачи и съди вестника. Съмнявам се тази информация да е излязла от някого от тях. Разбирам защо те искат да го защитят“, каза Леме.

По-рано през октомври един от приятелите на Шуми – Рос Браун изрази надежда, че германецът все още може да направи пълно възстановяване. Последните информации, които достигнаха до медиите, обаче разкриват, че сега Шумахер тежи едва 45 килограма, което означава, че е загубил почти 30 килограма от теглото си. Процедурите по рехабилитацията му струват на семейството по 150 хиляди щатски долара на седмица.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт