Нормалния преподаде урок на Специалния - 3:1 за Ливърпул на "Стамфорд бридж"

Юрген Клоп, който сам се нарече Нормалния при пристигането си в Англия, записа първа победа в Премиършип, след като воденият от него Ливърпул успя да спечели с 3:1 при гостуването на Челси на „Стамфорд Бридж“ от 11-ия кръг на Премиършип.

За първи път в своята история Ливърпул успя да вкара три гола на „Стамфорд Бридж“. В същото време „сините“ допуснаха трето поражение на собствен терен и шесто от началото на сезона. Загубата може да се окаже последна за Жозе Моуриньо-Специалния начело на Челси. Последната победа на Ливърпул на „Стамфорд Бридж“ бе през ноември 2011 г.

Челси започна много силно мача и в 4-та минута Сесар Аспиликуета центрира в наказателното поле на Ливърпул, където Рамирес засече топката с глава и я изпрати във вратата на Симон Миньоле.

После Ливърпул стигна до пълен обрат с два гола на Коутиньо и един на Бентеке.

Жозе Моурньо, който е длъжен да говори пред местната телевизия, предаваща мача, застана пред камерата, но отговаряше на първите въпроси само с „Нямам какво да кажа“.

Опитният интервюиращ го попита още, дали има какво да каже на феновете на Челси, а Жозе заяви кратко и ясно: „Феновете не са глупави.“

Последван нов опит за разговор. Въпросът на журналиста бе свързан с това, дали Моуриньо се притеснява за своето бъдеще, а отговорът на Специалния бе още по кратък и още по-ясен:„Не“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят