Арабски шейхове на Хелоуин парти в Резиденцията на алхимика

Половин дузина арабски шейхове се събраха в Резиденцията на алхимика в пловдивското предградие Белащица на Хелоуин парти, организирано от здравния мениджър д-р Невен Енчев и чаровната му съпруга д-р Ваня Александрова.

Любезният домакин се бе предрешил на петролен шейх от Арабския полуостров, но изненадата му бе голяма, когато в същите карнавални костюми в "Alchemist Residence" пристигнаха и част от гостите му. "Когато видях толкова арабски шейхове на едно място, си помислих, че ОПЕК провежда тук заседание за понижаване цената на петрола", пошегува се топ готвачът шеф Борис Петров.

Освен с арабски шейхове Резиденцията на алхимика бе изпълнена с феи, принцеси, рицари, пирати, изтънчени дами от началото на 20-ия век, а Батман и Спайдърмен отпиваха от пуншовете си. Очарователната домакиня д-р Ваня Александрова пък се беше дегизирала като майката на Рапунцел, а дъщеричката й Евгения се бе предрешила като любимата героиня на всички 7-годишни момиченца по света. Всички сервитьори пък бяха облечени като мускетарите, описани от великия Александър Дюма.

Огромна светеща тиква пък бе поставена на табелата, показваща пътя към Резиденцията, който първи намериха известният автомобилен състезател Владо Арабаджиев и семейството му, собственикът на "Рота инженеринг" Румен Найденов и половинката му Силвия Кленджева и бизнесменът Стойно Рогачев от фирма"Атаро Клима". Известният енолог и майстор на бутиковото розе Алекс Канев пък бе облечен като денди от 30-те години от Ню Йорк и също бе придружен от съпругата си. Райски ябълки, тикви и бонбони, за да омилостивят злите духове и да ги прогонят за цялата година, пък подаряваха всички гости, сред които бе и директорът на Националната полиция на Албания Скендер Калеми.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица