Гръцката полиция разби мрежа за фалшив алкохол, има арестувани българи

Любимите рецепти на Анна Петрова

Жени Калканджиева бори тероризма в „Ятаган“

Битото и съблечено момче: Прибрах се с едно яке, което ми дадоха, за да не ми е студено

Премиерът Борисов: Българското правителство продължава да работи усилено по мерките за влизането ни в чакалнята на еврозоната

Установена е самоличността на убития в София 48-годишен мъж

Теменужка Петкова: България губи по $110 млн. на година заради спрения транзит на газ

Офроуд специалист за най-трудните мисии Екстремният пикап Ford Ranger Raptor вече ще се продава в България

Емил Димитров: Замърсяването на реките Чепеларска и Юговска с цианиди е голямо

Защо катаджии спрели Явор Бахаров?

Вижте какво ще е времето през уикенда

Средновековни комикси разкриват историята на Охрид В онези векове ръкописните книги са представлявали произведения на изкуството

Отбелязваме Голяма Задушница преди Великденския пост

Първи смъртен случай от коронавируса в Италия

Застреляха криминално проявен мъж в София

Нашенка пропътувала 600 километра, за да гласува

От Варна до родното си дупнишко с. Дяково – около 600 километра в едната посока, пропътувала през уикенда, за да гласува на балотажа, нашенката Зоя Георгиева, коментираха в селото. Взела и дъщеря си Ива. Двете работели в морската столица, но по постоянен адрес се водят в Дяково.

Разходите им със сигурност и по влака надвишават 150-160 лева за двете, пресмятат местните. Освен ако някоя от партиите не им е покрила пътуването, подхвърлят тукашни активисти.

В Дяково за кмет се конкурираха църковната и светската власт – Росица Илиева, шеф на настоятелството на местния храм, издигната от ЛИДЕР, и човекът на ГЕРБ и досегашен кмет Здравка Тонева.

За безогледно купуване на гласове по Дупница сигнализираха от ГЕРБ. Незаконната търговия с вота се правела в избирателните секции, намиращи се в гимназията „Акад. С. П. Корольов“, ОУ „Неофит Рилски“, ОУ „Св. Климент Охридски“, както и в ромските квартали Каваклия, Гиздова Махала, Братя Ценеви. Сочат се и конкретни имена и прякори на търговци с вот.

Проверяваме сигналите, нямаме заподозрени и задържаин, каза следобеда шефът на областната дирекция на полицията ст. комисар Елиан Стамболийски. В Бобов дол пък имало „струпване“ на жандармерия, сигнализирали местни активисти. Оказа се, че там наистина е пратена кола с 9 жандармеристи, но това било планирано, не предизвикано, поясни ст. комисар Стамболийски.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.