Отхвърлиха жалбата срещу строежа на детската болница

Красимир Ангарски: Не е правилно да забавяме пътя към чакалнята на еврозоната

Бюлетините като тото фишове – мисия невъзможна

Русия обсъжда доживотен имунитет за президенти Предложението е на работна група в Думата

Москва осъдена да плати 50 млрд. долара за ЮКОС Решението на Апелативния съд в Хага не е окончателно

Разкриват кабинет по репродуктивно здраве в Горна Оряховица В него ще консултират едни от най-добрите специалисти във Великотърновска област

Радев прие покана от Путин да участва в отбелязването на Деня на победата в Москва Българският президент разговаря по негова инициатива с руския си колега за цените на природния газ

Само 20% от зеленчука на пазара е български Вносната стока по-евтина от родната

Обвинението внесе протест срещу оневиняването на подсъдим за 757 растения коноп

„Газпром“ сваля цените за България

Българка изчезна на остров Родос

Подхващат гръцки шофьор на ТИР за трафик на мигранти през Дунав мост 2

2500 лв. глоба за нашенец с неваксинирано куче

Дерменджиев на среща с клубовете

Вижте какво ще решава Министерски съвет утре, 19 февруари 2020

Оспорвани битки за общините в Монтанско

Тежки схватки за овладяване на общинските управи в област Монтана се разразиха на балотажите. Във вечерните часове в неделя комисии и застъпници брояха по няколко пъти бюлетина по бюлетина, защото гласовете на кандидат кметовете бяха почти еднакави.

Близо половината от гласоподаватели на община Берковица – 49,30 %, отидоха на втория тур, за да излъчат следващия градоначалник. На балотажа се срещнаха сегашната кметица Димитранка Каменова /ГЕРБ/ и бившия кмет Милчо Доцов от коалицията „С инж. Милчо Доцов за хората на община Берковица“. Разликата между двамата при първите резултати бе малка.

Според първоначални данни само със 77 гласа в община Якимово печели кандидатът на ГЕРБ и сегашен управник Георги Георгиев пред представителя на БСП Деян Боянов /БСП/. Не голяма е разликата и между кандидатите за кмет на община Брусарци Светлин Сретениев /ГЕРБ/ и Славей Костодинов от Народен съюз. Кам 19.15 ч. всичките 142 секции в област Монтана приключиха работа. Изборният ден мина без груби нарушения, обявиха от полицията.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.