Отхвърлиха жалбата срещу строежа на детската болница

Красимир Ангарски: Не е правилно да забавяме пътя към чакалнята на еврозоната

Бюлетините като тото фишове – мисия невъзможна

Русия обсъжда доживотен имунитет за президенти Предложението е на работна група в Думата

Москва осъдена да плати 50 млрд. долара за ЮКОС Решението на Апелативния съд в Хага не е окончателно

Разкриват кабинет по репродуктивно здраве в Горна Оряховица В него ще консултират едни от най-добрите специалисти във Великотърновска област

Радев прие покана от Путин да участва в отбелязването на Деня на победата в Москва Българският президент разговаря по негова инициатива с руския си колега за цените на природния газ

Само 20% от зеленчука на пазара е български Вносната стока по-евтина от родната

Обвинението внесе протест срещу оневиняването на подсъдим за 757 растения коноп

„Газпром“ сваля цените за България

Българка изчезна на остров Родос

Подхващат гръцки шофьор на ТИР за трафик на мигранти през Дунав мост 2

2500 лв. глоба за нашенец с неваксинирано куче

Дерменджиев на среща с клубовете

Вижте какво ще решава Министерски съвет утре, 19 февруари 2020

Кмет на община в Родопите спечели с 29 гласа разлика

С 29 гласа разлика спечели балотажа в община Баните новият кмет Милен Белчев от ГЕРБ. На първи тур с конкурента му Велин Фиданов имаха равен резултат.

Кметове на ГЕРБ спечелиха балотажите и в Доспат и Девин. Кмет на община Доспат става Елин Радев, който последния мандат бе председател на местния Общински съвет. В Девин също ще има нов кмет – Красимир Даскалов от ГЕРБ. Той водеше на първи тур и спечели балотажа с четвъртия по резултат. Даскалов бе полицай, в системата на МВР досега.

Новият кмет на община Чепеларе е Славка Чакърова от Реформаторски блок, тя спечели балотажа с досегашния кмет Тодор Бозуков. Новия кмет на община Неделино става Боян Кехайов, който бе издигнат от инициативен комитет. Досега той бе зам. директор в ОД на МВР – Кърджали. Кехайов спечели балотажа с досегашния кмет Стоян Беширов.

Ударна избирателна активност имаше в деня на балотажите в Неделино – 75.34%, Доспат – 74 87%, Баните – 72.83%. В Девин тя беше 50.38%, а в Чепеларе – 60.25%.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.