Дават последен шанс на Моуриньо

Жозе Моуриньо трябва да стабилизира разклатения си треньорски стол в “Челси” в следващите два мача срещу “Динамо” (Киев) в сряда от Шампионска лига и срещу “Стоук” през уикенда от първенството. Това е последният шанс, който получава португалецът от клубния шеф Роман Абрамович. “Екзекуцията се отлага”, тръби в. “Мирър” след отчайващото представяне на лондончани в 11-те кръга на Висшата лига - 3 победи, 2 равенства и 6 загуби. Последното поражение в събота у дома срещу “Ливърпул” с 1:3 постави Специалния в епицентъра на нови скандали, след като анонимен играч на “Челси” (твърди се, че може би това е Еден Азар) бе цитиран: “По-добре да падна, отколкото да печеля заради Жозе.” Освен да вземе мачовете срещу “Динамо” (Киев) и “Стоук”, Специалния има директива и да си върне доверието на футболистите.

Към грижите на треньора се прибавя и нова среща с бившата лекарка на отбора Ева Канейро. Отстранената по настояване на португалеца дама съди не само клуба, но и персонално Жозе. Това означава, че той ще се изправи очи в очи с нея в граждански съд, освен ако двамата не постигнат извънсъдебно споразумение.
Междувременно излязоха наяве подробности за скандал между Моу и Кристиано Роналдо от времето, когато Специалния работеше в “Реал”. На почивката на мач той упрекнал суперзвездата, че не върши работа в защитен план. А Кристиано изригнал: “Ти ли ще ме критикуваш и заплашваш? За какъв се мислиш? Толкова много съм направил за теб...” Оттогава отношенията между най-добрия португалски треньор и най-добрия португалски футболист били крайно обтегнати.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят