Феновете на One Direction ронят сълзи за края на бандата

Да, да, момчетата от най-успешната бой банда One Direction непрекъснато повтарят, че това не е краят, а само една дълга и заслужена почивка, но вече никой не им вярва. Това сме го чували и преди, а такива уверения обикновено са последвани от раздяла. Ако имате вкъщи тийнейджърка, бъдете готови да се справяте с изблиците й, с рева и депресията, предупреждава британското издание “Дейли мейл”, защото концертът на групата в Шефилд през уикенда може и да е последният за бандата.

Почитателите на момчетата го усещат и затова гледката на прегръщащи се и хлипащи девойки не изненада никого. Разбира се, другото предположение за по-голямата емоционалност на фенките може да се търси и в цената на мърчандайза - една тениска с образа на групата се предлагаше за ?25, но така се трупат милиони за дълга почивка.
Някои неща обаче ясно издават, че почивката може и да няма край - като се започне от напускането на членове на групата, мине се през отменени концерти в последния момент и слухове за спорове зад сцената и се стигне до молбата на Хари: “Моля ви, не ни забравяйте...”

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица