“Левски” без загуба вече 21 години

Царица Елеонора се поболява на фронта Дължим спасяването на Боянската църква на втората съпруга на Фердинанд

На 25 април 2018 да почерпят

Д-р ист. Николай Панайотов: Притежаваме единствената в света колекция от ритуални ножове за обрязване Откритият във Варненския халколитен некропол „златен фалос“ всъщност е предпазител /превръзка/ след обрязването

Пускат ток на най-богатите Електрическото „сърце” на най-луксозния SUV издържа 50 километра

Германският министър на външните работи нарече Асад “безчовечен” в реч в ООН

Полицията спря шествията на феновете

Тома Биков: ГЕРБ не се страхува от президента

Ген. Румен Миланов: Колкото по-шумен е един арест, толкова повече грешки се допускат

Арестуваха босненски гражданин с автомобил, пълен с оръжия в Италия

Еманюел Макрон: Франция и САЩ ще работят за ново ядрено споразумение с Иран

Съвместна проверка на плаж „Делфин“ направиха експерти от РИОСВ – Бургас и Министерството на туризма

Лиляна Павлова: Готови сме за клуба на развитите страни

Виетнамците се завръщат Десетки студенти от далечната страна ще се трудят в "Албена"

България, Румъния, Гърция и Сърбия формират работни групи за ускоряване на инфраструктурните проекти на Балканите

Скитник обикаля България с крадени коли

43-годишен мъж, който обикалял цяла България с крадени коли, е задържан при последния му маршрут в района на Бобов дол, когато се придвижвал с отнето “Пежо-206”, казаха от окръжна прокуратура в Кюстендил.

Валентин П. се придвижвал с коли, които задигал и карал, докато има в тях гориво. След това ги зарязвал, качвал се на друго крадено возило и продължавал. Така на 11 октомври т.г. се оказал в бобовдолското с. Мламолово, оттам поел по избрана дестинация с краденото “пежо” на Атанаска Никифорова от селото. Наблизо го спрели ченгетата и се оказало, че колата е крадена, а шофьорът е без постоянен адрес.

“Вземам коли, чиито ключове са вътре и някаква сила ме кара да се кача и да я подкарам. Като свършеше горивото, ги оставях до пътя – да си ги намерят и приберат хората”, разказа пред съда автоекскурзиантът. Според досието му мъжът от две години няма постоянен адрес. За последно, по думите му, живял в “във високия блок в Русе”. “Преди да тръгна на екскурзия из България, работех върху себе си. Абсолютно работоспособен съм. В момента обаче не разполагам с финансови средства”, добави той.

Съдебният състав промени постоянната мярка за задържане за скитника с подписка. Според образуваното досъдебно производство той е обвнинен в кражба на няколко автомобила. Ако се докаже вината му, го чакат до 8 години затвор, коментираха магистрати.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.