Със 7 млн. лева обновяват улици в община Симитли

Андреа Налес е първата жена, председател на социалдемократите в Германия

Кирил Ананиев: Здравословното хранене при децата е пряко свързано с намаляването на хроничните заболявания при тях

Кметове и жители от Симтлийско запретнаха ръкави, сами си правят навес на храм

Борисов: Президентската институция никога не ме е интересувала След пет години ще си управлявам партията, ако сме живи и здрави, казва премиерът в интервю за dir.bg

Глобиха школска лафка за храни с палмово масло

Ким Чен-ун пуска инспектори от САЩ на ядрения си полигон

Външните министри на страните от Г-7 се противопоставиха на дестабилизиращото поведение на Русия 

Община Добрич ще иска компенсации за домакинствата, останали 3 дни без вода

Очакваните ползи от приемането на еврото в България Ще се повиши доверието в българската икономика, а в резултат от това ще се понижат разходите за външно финансиране

Див като мустанг 10 предавки и блокаж на предните колела

Сигнал за бомба пред президентството

Два нови маневрени локомотива родно производство за столичното метро

Над 30 китайски туристи са загинали при автобусна катастрофа в  Северна Корея

Общопрактикуващите лекари готвят национален протест

Месец ноември в Северозападна България: Облаци, дъжд и температури до – 8 градуса

Ноември е преходен месец между есента и зимата. Средната месечна температура за ноември в Северозападна България ще бъде между 5 и 8 градуса, а във високата планинска част между 3 и 5 градуса. Валежите ще бъдат около нормата, за равнинната част между 40 и 70 л на кв.м. , а за планинската част между 60 и 90 л на кв.м.
Най-ниските между минус 8 и минус 3 градуса, а най-високи – като тези, които наблюдаваме сега между 20 градуса и 15 градуса.

„Ноември започна с ниски температури сутринта, до обяд температурите се повишават и дори надскачат очакваните за месеца. През първото десетдневие времето ще се определя от този антициклон, който ни носи слънцето”, казва Леночка Ангелова пред Фокус. В края на десетдневието се очаква да се увеличи облачността, на много места да има валежи и слабо понижение на температурите.

Около 11 ноември се очаква увеличение на облачността, на много места ще има валежи и слабо понижение на температурите. Около 11,14,17 и 20 ноември над територията от Видин ще започнат да преминават бързи атмосферни смущения , ще има валежи и по-високите полета дъждът ще преминава в сняг. Третото десетдневие ще се повишава динамиката на температурните процеси, към 30 ноември се очаква повишение на температурите.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.