Танц от плът и кръв

Клеър копнее за независими сексуални отношения, каквито имат повечето нормални млади жени. Тя не се поддава на стереотипите и очакванията. Превъзходна балерина, способна да надхвърли собствените си граници, Клеър е разкъсвана от вътрешни борби, докато професионалната й амбиция я води до непредвидими постъпки. Тя е тръгнала по пътя на себепознанието, но без компас.

В центъра на драматичния сериал „Танц от плът и кръв“ е именно лутането на Клеър - млада жена, бягаща от трудното си минало, която става част от престижната балетна трупа American Ballet Company в Ню Йорк. Oсемте епизода на сериала изследват бляскавия, но подмолен свят на балета.

Създател и сценарист на поредицата е Мойра Уоли-Бекет. Изпълнителни продуценти са Мойра Уоли-Бекет, Лоурънс Бендър, Джон Мелфи и Кевин Кели Бараун. Режисьори на епизодите са Дейвид Мишод, Джошуа Марстън, Стефан Шуорц, Нелсън МакКормик, Адам Дейвидсън, Сам Милър и Алик Сахаров.

В ролите ще видим Сара Хей като Клеър Робинс - красива и много емоционална млада жена, която носи психическите рани на проблемното си минало. Едновременно невинна и крехка, тя има склонност към саморазрушение, примесено с болезнена амбиция.

Джош Хелман влиза в ролята на Брайън Робинс - брата на Клеър. Бен Даниълс е в ролята на Пол Грейсън - художествения директор на American Ballet Company, който вярва, че е сред най-големите ментори на таланти и в замяна изисква крайна преданост от танцьорите си. Ирина Дворовенко е в ролята на Кийра - примабалерина, сложна и емоционална примадона, която се гордее, че е най-добрата, без значение какво й коства това. Емили Тайра е в ролята на Миа - съквартирантката на Клеър, която иска да се издигне в йерархията на American Ballet Company. Саша Радецки се превъплъщава в Рос - женкар, главен танцьор и дългогодишен балетен партньор на Кийра, който използва безграничния си чар и талант, за да получи всичко, което си пожелае. Рейчал Даян Уайнър е в ролята на Дафни - една от малкото танцьорки в American Ballet Company, които могат да устоят на унищожителните похвати на Пол.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали