Георги Дерменджиев: До 15-20 ноември "Лудогорец" трябва да бъде първи

Завърналият се в Лудогорец Георги Дерменджиев е обявил пред футболистите в тима, че ще станат шампиони. Това разкри самият той при повторното си представяне начело на разградчани. Наставникът дори заяви, че до 15-20 ноември тимът трябва да бъде първи в класирането. Това ще се случи, ако "зелените" спечелят следващите си два мача с Пирин и Славия, а в същото време лидерът "Левски" се издъни и срещу Локомотив (Пловдив), и след това срещу Пирин. Припомняме, че "сините" водят с 4 точки на Лудогорец във временото класиране.

„Върнах се в Лудогорец, без да се замисля. Взех моментално решение и нямаше никакво колебание у мен. Все още не знам каква е ситуацията в съблекалнята. Няма да коментирам работата на Ераносян и Бруно Рибейро“, заяви Дерменджиев преди да проведе тренировката на разградчани.

„Момчетата са силни характери. Най-важното е, че в края на шампионата трябва и ще бъдем на първо място. Все още отборите в първенството не са в оптимално състояние. Средата, в която е Лудогорец в „А“ група, е достатъчно конкурентна. Около 15-20 ноември отборът трябва да бъде първи в класирането“, допълни новият стар треньор.

„Периодът е труден, но това няма значение. Гледах доста от мачовете. Имаме много добър потенциал, смятам, че ще се справим. Всеки отбор има проблеми. Мисля, че има проблем в различните стилове на игра, които бяха практикувани. Вярвам във футболистите, защото имат много добър потенциал и в движение ще направим каквото можем”, каза още Дерменджиев.

Любопитното е, че досегашният наставник на тима Ераносян изгледа тренировката на отбора, водена от Дерменджиев, но категорично отказа да говори пред журналистите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт