Присъедини се към Andrews/ Gentleman's Club

Джентълменът притежава качества, към които всеки мъж трябва да се стреми - безупречно възпитание, стилно облекло, уважение към околните, учтивост. Защото да бъдеш джентълмен, отдавна не означава само да си роден с аристократичен произход.

Съвременният джентълмен познава правилата на изисканото общуване и притежава качества като чувство за чест, смелост, щедрост, образованост, галантност, елегантност, стил. Това са и основите, върху които се гради философията на мъжката модна марка Andrews.

В желанието си да предаде и разпространи тези идеали, компанията създава виртуалната общност Andrews/ Gentleman's Club – кауза, отворена за всеки, който споделя тези ценности и идеали.

Мисията на Andrews/ е да обедини хората, които притежават всички рицарски добродетели, но и да припомни на останалите, че могат да бъдат джентълмени и че да си елегантен, не означава само да изглеждаш добре, а да показваш чрез дрехите и маниерите си възпитание и уважение към другите.

И така, какво наистина отличава джентълмена?

Етикет

Ако ви се наложи да дадете бърз отговор на въпроса: “Кое е качеството, което всеки джентълмен трябва да притежава?”, е несъмнено, че почти всеки ще каже на първо място - перфектния етикет. И ще е прав, защото именно спазването на неписаните правила и норми на поведение и безупречните маниери отличават съвременния джентълмен.
Той уважава себе си, но в същото време се грижи и за другите. Джентълменът винаги помага на този, който има нужда.

Ако една жена иска да седне, той дърпа стола от масата, винаги ще отваря вратата и когато върви по тротоара, ще ходи най-близо до пътя.

Външен вид

Сещате ли се за джентълмен, който е със занемарен външен вид? Отговорът е не, защото всяка част от неговото облекло винаги е под контрол - от шапката на главата до обувките.

Всеки джентълмен има в гардероба си костюм по мярка, невероятно палто, селекция от класически ризи, няколко блейзъра. Сред отличителните аксесоари са шапка, копчета за ръкавели, кърпичка за сако и папионка.

Щедрост

Всеки джентълмен трябва да знае тънката граница между щедростта и показността. На среща джентълменът плаща сметката, без впоследствие да се хвали колко е скъп и изискан ресторантът. Той изпраща цветя при подходящ повод и никога няма да се изтъква със скъпи подаръци още след първата среща.

Интелигентност

Тук не става дума само за университета, който е завършил, книгите, които чете, или галериите, които е посетил през почивните дни. Един джентълмен може да води интересен диалог – той говори за култура, музика, кино, пътувания, храна. Не обсъжда и не натоварва околните с личните си проблеми.

Именно в чест на всички онези, които притежават тези качества и споделят философията на Andrews/, мъжката модната марка организира Andrews/ Gentleman's Weekend.

Всички, които споделят тези ценности и идеали и желаят да се присъединят към Andrews/ Gentleman's Club, могат да ползват специални ценови предложения във всички магазини в страната на 20, 21 и 22 ноември от минус 20%.

Следва продължение за каузата Andrews/ Gentleman's Club в четвъртък (12 ноември).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес