Шеф на Астана: Ще направим всичко възможно да задържим Стоилов, сего вече сме отбор он световна величина

Астана ще направи всичко възможно по силите си, за да задържи треньора си Станимир Стоилов. Наставникът е с договор само до края на сезона и вече постоянно се говори, че ще напусне, за да предприеме ново предизвикателство.

Председателят на борда на директорите на клуба Дархан Калетяев сподели, че ръководството ще предприеме всяка една възможна стъпка, за да задържи най-успешния треньор в цялата си история.

"Не искам да говорим за пари. Но повярвайте ми, че ще направим всичко, повтарям - всичко, по силите си, за да задържим Станимир Стоилов. Благодарение на този човек Астана вече е отбор от световна величина."

"Резултатите от работата му се виждат не само със спечелените титли, а и с мачовете в Шампионската лига, където взимаме точки от отбори като Галатасарай и Атлетико Мадрид. Благодаря на него, на президента, на всички за работата им, много съм щастлив", сподели Калетяев.

Мъри вече обяви, че е готов да удължи договора си, защото иска да надгради над двете поредни титли и участието в Шампионската лига. Иначе към него в момента има оферти от Китай и Обединените арабски емирства.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят