Млада жена за втори път на съд за проституция в Хаинбоаз

21-годишна жена от Габрово е обвинена за втори път в проституция на пътя в Хаинбоаз край Килифарево. Лора Л., която е майка на невръстно дете миналата година бе глобена с 1000 лева от Районния съд във Велико Търново. Въпреки това сега тя ще ходи на съд за изкарване на пари от най-стария занаят в света за времето от 5 юли 2014 г.до 24 май 2015 г.

Вместо да се занимава с общественополезен труд, тя е получавала нетрудови доходи по неморален начин. Прокуратурата и е наложила мярка за неотклонение "подписка", а от съда може да получи до 3 г затвор след като веднъж вече има само глоба за същото престъпление.
При разпитите, жрицата на любовта заявила, че изкарва добри доходи като на ден си докарвала до 500 лв, а тарифата варирала между 20 и 30 лева за различни сексуални удоволствия. Тя обслужвала клиенти на пътя между градчетата Дебелец и Килифарево и на ТИР-паркингите в Прохода на Републиката.
Тя обяснила, че има дете, за което трябвало да се грижи. Установено е, че живее на семейни начала с мъж, за когото се предполага, че е неин сводник. Години наред великотърновската полиция се опитва да прогони Лора от региона и дори се е налагало патрулка да пазила край нея, за да няма клиенти. След такива мерки тя пък пускала жалби срещу полиция за тормоз и плашила униформените с уволнения. На няколко пъти била прогонвана от Килифарево, но после пак се връщала.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони