Хемороидите - древен проблем с модерно решение

За тях не е прието да се говори... освен с насмешка и ирония.

Но на практика проблемът с хемороидите се оказва много сериозен. От 100 човека почти половината страдат от това заболяване, често без дори да знаят за това. Ако хемороидалната болест не се установи навреме, тя продължава да набира сили. Хемороидалните възли представляват кавернозни тела в дебелото черво, които ги има при всеки от нас. Характерно за заболяването е кръвотечение, излизане на възлите от аналния канал и болка. Хемороидалната болест е прогресивно заболяване и с времето тези прояви се засилват... Освен това тя предизвиква сърбежи, раздразнение, кръв във фекалната маса. Неприятните усещания могат да бъдат предизвикани и от други заболявания на аналния канал, изискващи специализирано лечение. Още при първите неудобства в аналната област е желателно да се консултирате с проктолог. ОН КЛИНИК разполага с проктологично отделение, специализирано в премахване на хемороиди и анални фисури без операция.

Много от пациентите се обръщат за помощ с външни възли, които е лесно да се видят. Но съществуват и вътрешни, които в начален стадий не създават проблеми на пациента. Именно затова срещата със специалист е препоръчителна.

Най-доброто решение на проблема е неоперативният метод. ОН КЛИНИК прилага комбинирана неоперативна методика за отстраняване на хемороиди. В зависимост от степента им на развитие специалистът може да използва инфрачервена коагулация, радиочестотна технология или латексна лигатура. В резултат – хемороидалният възел „изсъхва” и изпада сам до 10 дни. През това време не се налага каквото и да е ограничение в ежедневието ви, нито болнични. Вие можете да шофирате, да работите, да се забавлявате. Обадете се в ОН КЛИНИК и направете крачката към усмихнатото си ежедневие!

ОН КЛИНИК обявява през м. НОЕМВРИ, като месец на превенцията с

-50% от прегледа!

За повече информация, се възползвайте от 24-часовата платформа на ОН КЛИНИК

https://onclinic-bg.com/zadai_vapros.html

или се свържете с медицински консултант на тел. 0700 1 19 19, 0885 488 088

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве