В стил „Джеймс Бонд“ Роналдо се събра със сър Алекс

Облечен като Джеймс Бонд, футболист №1 в света Кристиано Роналдо се събра отново със своя откривател - сър Алекс Фъргюсън. Няколко пъти двамата се прегръщаха пред фотографите. На „Лестър Скуеър“ в Лондон актуалният кавалер на „Златната топка“ представи своя биографичен филм „Роналдо“. На нея дойде и Жозе Моуриньо, треньорът му в „Реал“ (Мадрид), с когото в един период не бяха в добри отношения. Присъства и още един негов бивш наставник от „Сантяго Бернабеу“ - Карло Анчелоти.

Непрекъснато до Роналдо бяха майка му Мария Долорес дош Сантуш Авейро и 5-годишният му син Кристиано-младши. Няколко дни по-рано тя призна: „Исках да направя аборт, но Господ ми забрани. Кристиано беше нежелано дете, но ми донесе толкова радост.“

Нападателят на „Реал“ предостави безпрецедентен достъп до камерите за лентата в последните 14 месеца, когато беше походът към спечелената десета Шампионска лига. Продуцент е Джеймс Гей-Рийс, който направи фамозните документални филми за Аертон Сена и Ейми Уайнхаус.

„Моето желание е всички хора по света да видят какъв човек съм - каза Роналдо. - Мисля, че феновете ще се наслаждават на филма, защото в него няма никакви манипулации. Той е нещо истинско. Вярвам, че по цял свят ще му се радват.“

Сред гостите на премиерата бяха бившите му съотборници от „Манчестър Юнайтед“ Гари Невил и Луис Саа. Дойде и нападателят на „Челси“ Радамел Фалкао с шармантната си съпруга Лорелей Тарон.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят