Мачовете и спортът по телевизията днес, събота, 22 февруари 2020

Дневен хороскоп на Алена за събота, 22.02.2020

На 22 февруари 2020 да почерпят

Министър Димитров ще се запознае на място със ситуацията със замърсяването на реките Юговска и Чепеларска

Захариева: Страната ни е във връзка с агенция, която ще превози тялото на убития в Германия българин

Кола блъсна две жени в Хасково Автомобилът се качил на тротоара и влачил една от пострадалите

Шестима души с коронавирус в италианско градче, затварят училища и офиси

Испанският скеч за Бойко Борисов (Обзор) Отнасям се с разбиране към всички тези сигнали на моя съсед по месторабота, каза министър-председателят

Съблякоха и обраха 14-годишно момче в столичен автобус

Установено е ново замърсяване на реките Юговска и Чепеларска с цианиди

Премиерът Борисов: ЕС се нуждае от по-амбициозен бюджет (ВИДЕО)

Самуел Финци откри Берлинале на 12 езика

Ердоган призова Путин за спиране на офанзивата на сирийския режим в Идлиб

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Ивелина Василева: Разследването срещу премиера Борисов е фалшива новина

Промяна в полетите на Луфтханза от и до летище София заради стачки в компанията

Въвежда се промяна в полетите на Луфтханза от и до летище София във връзка със стачните действия на стюардите и стюардесите от авиокомпания „Луфтханза”, съобщиха летище София. Във връзка със стачните действия на стюардите и стюардесите от авиокомпания „Луфтханза”, полетите на летище София търпят промени както следва:

От/до Франкфурт – Полет № LH 1429, който трябва да излети от летище София за Франкфурт, Германия в 06:50 часа ще бъде анулиран. Полет № LH 1426, който трябва да кацне от Франкфурт, Германия на летище София в 13:15 часа ще бъде анулиран. Полет № LH 1427, който трябва да излети от летище София за Франкфурт, Германия в 14:00 часа ще бъде анулиран. Полет № LH 1428, който трябва да кацне от Франкфурт, Германия на летище София в 20:15 часа ще бъде анулиран.

От/до Мюнхен – Полет № LH 1707, който трябва да излети от летище София за Мюнхен, Германия в 06:10 часа ще бъде анулиран. Полет № LH 1702, който трябва да кацне на летище София от Мюнхен, Германия в 11:50 часа ще бъде анулиран. Полет № LH 1703, който трябва да излети от летище София за Мюнхен, Германия в 12:55 часа ще бъде анулиран. Полет № LH 1706, който трябва да кацне на летище София от Мюнхен, Германия в 22:50 часа ще бъде анулиран. До 08:30 часа няма данни за анулиране на полет № LH 1704, който трябва да кацне на летище София от Мюнхен, Германия в 18:20 часа и полет № LH 1705, който трябва да излети от летище София за Мюнхен, Германия в 19:20 часа.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.