На 22 март 2018 да почерпят

Ковачев, Кючюк и Курумбашев с политически Оскари от Европарламента (СНИМКИ)

Берлин и Париж отказали да подкрепят британски санкции срещу Русия

„Фейсбук“ олекна с $60 млрд. за два дни Парламентът в Лондон и US Конгресът искат Марк Зукърбърг да даде обяснения

Борис Джонсън сравни мондиала в Русия с олимпиадата на Хитлер

23-годишен безработен е серийният бомбаджия от Тексас

За първи път показаха подземията на Мавзолея Монтират арт инсталации на мястото на съветски климатик колкото плувен басейн

Смъртоносна болест мори свинете у нас

Томислав Дончев за ЧЕЗ: Ситуацията изискваше бърза, нестандартна мярка

„Труд“ приобщи хиляди към благородна кауза Предстои благородна инициатива за абитуриенти на 24 април

Борисов се срещна с генералния секретар на европейските профсъюзи

Зоран Заев към Русия: Македония е ориентирана към НАТО

Гърция ни тараши за цигари и пиене Конфискуват автомобила при контрабанда

Тръмп и Макрон се съгласиха, че Русия е отговорна за отравянето на Скрипал

Германци, италианци и французи искат да ловуват у нас

Промяна в полетите на Луфтханза от и до летище София заради стачки в компанията

Въвежда се промяна в полетите на Луфтханза от и до летище София във връзка със стачните действия на стюардите и стюардесите от авиокомпания „Луфтханза”, съобщиха летище София. Във връзка със стачните действия на стюардите и стюардесите от авиокомпания „Луфтханза”, полетите на летище София търпят промени както следва:

От/до Франкфурт – Полет № LH 1429, който трябва да излети от летище София за Франкфурт, Германия в 06:50 часа ще бъде анулиран. Полет № LH 1426, който трябва да кацне от Франкфурт, Германия на летище София в 13:15 часа ще бъде анулиран. Полет № LH 1427, който трябва да излети от летище София за Франкфурт, Германия в 14:00 часа ще бъде анулиран. Полет № LH 1428, който трябва да кацне от Франкфурт, Германия на летище София в 20:15 часа ще бъде анулиран.

От/до Мюнхен – Полет № LH 1707, който трябва да излети от летище София за Мюнхен, Германия в 06:10 часа ще бъде анулиран. Полет № LH 1702, който трябва да кацне на летище София от Мюнхен, Германия в 11:50 часа ще бъде анулиран. Полет № LH 1703, който трябва да излети от летище София за Мюнхен, Германия в 12:55 часа ще бъде анулиран. Полет № LH 1706, който трябва да кацне на летище София от Мюнхен, Германия в 22:50 часа ще бъде анулиран. До 08:30 часа няма данни за анулиране на полет № LH 1704, който трябва да кацне на летище София от Мюнхен, Германия в 18:20 часа и полет № LH 1705, който трябва да излети от летище София за Мюнхен, Германия в 19:20 часа.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.