Трима са ранени при тежка катстрофа на магистрала "Черно море"

Трима души са пострадали при катастрофа между три автомобила на АМ „Черно море”, в района на с. Приселци, един е с опасност за живота. Това съобщиха от ОД МВР-Варна пред "Фокус".

Около 16.30 часа на АМ „Черно море” , в района на с.Приселци е регистрирано пътнотранспортно произшествие между три лека автомобила – 2 коли с марка„Опел” и третата кола с марка „Мерцедес”. Първоначалната предполагаема причина за инцидента е, че водачът на един от автомобилите „Опел” е отбил рязко в ляво на платното за движение, вследствие на което движещата се зад него кола, също от модел „Опел” се блъска в спиращия. От сблъсъкът вторият автомобил се отклонява, като основният удар се осъществява между втория „Опел” и „Мерцедесът”. Пострадали са две жени и един мъж, и тримата са пътували във втория „Опел” и са откарани в болница, като към момента не е ясно състоянието на едната жена и мъжът.

Другата пострадала жена при ПТП-то е с опасност за живота. Движението в района се осъществява при затруднени условия, като все още продължава огледът на мястото на инцидента за окончателното установяване на причината за катастрофата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони